Hjem Nyheter Europa Steve Bannon bygger populistisk front i Europa

Steve Bannon bygger populistisk front i Europa

1

EUROPA Donald Trumps tidligere sjefstrateg Steve Bannon holder på å bygge en europeisk populistisk front der fokus ligger på Europaparlamentsvalget neste år.

Steve Bannon hjalp Donald Trump til Det hvite hus. Nå er siktet rettet mot Europa.
Steve Bannon hjalp Donald Trump til Det hvite hus. Nå er siktet rettet mot Europa.

I mai 2019 er det igjen tid for Europaparlamentsvalg, som ifølge den franske presidenten Emmanuel Macron blir et skjebnevalg som kommer til å vise om Europa skal fortsette på den globalistiske, venstreliberale veien eller i stedet velge den nasjonalistiske.

Steve Bannon, grunnleggeren av nyhetssiden Breitbart News og tidligere sjefstrateg for Det hvite hus under Donald Trump, har bestemt seg for å gi seg inn i kampen. Dette gjennom å støtte en stiftelse som går under navnet The Movement, som blant annet skal gjennomføre opinionsundersøkelser.

The Movement ble registrert av den belgiske advokaten og pro-jødiske lederen for det «høyreekstreme» partiet Parti Populaire Mischaël Modrikamen, men skal ledes av Bannon. Organisasjonen skal samle europeiske høyrepopulister og forsøke påvirke det europeiske politiske klimaet. Fokus ligger på det kommende Europaparlamentsvalget.

Bannon befinner seg akkurat nå i Europa og talte nylig ved det italienske nasjonalistpartiet Fratelli d’Italias kongress. Der oppfordret han deltakerne til å samles rundt The Movement for å gå i strid mot de som for tiden styrer EU. Bannon har også truffet Ungarns statsminister Viktor Orbán og den italienske innenriksministeren Matteo Salvini.

Salvini har allerede sluttet seg til Bannons bevegelse og i Italia strekte Bannon også ut en hånd til Femstjernesbevegelsens Luigi Di Maio, som er Italias visestatsminister. Han førte også samtaler med AfD i Tyskland og Marine Le Pens Nasjonal samling (tidligere Nasjonal front).

Under sin tale på det «postfascistiske» Fratelli d’Italias konferanse sa Bannon blant annet:

– Hva [NigelFarage og UKIP kunne gjøre i Storbritannia; hva Donald Trump og Tea Party-bevegelsen har begynt å utføre i USA … den fakkelen har blitt gitt videre til dere.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arni
Arni
4 år siden

Steve Bannon er en ‘under cover’ zionist-agent i samme kategori som Alex Jones. Håper ikke mange flere patrioter i Europa (og Amerika) lar seg lure av disse zio-rottene. Hans (nyhets- og) DISINFORMASJONskanal Breitbart News ble til og med stiftet i Jerusalem(!) (i 2007). (Det er derfor løgnmedia gir Bannon så mye dekning og bygger ham opp som en farlig ideolog på «høyresiden».) Alle som har den minste tillit til disse lavtstående individene, MÅ få med seg denne nye videoen fra Red Ice TV som avslører AJ totalt, og som også nevner Bannon: Third Temple in Jerusalem: Zionists Using Trump, Alex… Les mer »