Hjem Nasjonal kamp Media Still spørsmål om 1. mai-demonstrasjonen

Still spørsmål om 1. mai-demonstrasjonen

1

RADIO Torsdag denne uken vil Radio Nordfront gjennomføre et spesialavsnitt tilegnet den kommende 1. mai-demonstrasjonen i Borlänge i Sverige.

1. mai-banner

Førstkommende torsdag vil Radio Nordfront gjennomføre et spesialavsnitt om 1. mai-demonstrasjonen i Borlänge i Sverige. I den sammenheng kan man nå sende inn spørsmål om demonstrasjonen.

Spørsmålene vil blant annet besvares av Den nordiske motstandsbevegelsens leder, Simon Lindberg, som vil være gjest i avsnittet.

Spørsmål kan sendes til [email protected].

Glem heller ikke den pågående konkurransen hvor du kan vinne en Radio Nordfront-t-skjorte. Det eneste du behøver å gjøre for å være med i konkurransen er å sende en e-post til [email protected] og forteller hvorfor akkurat du skal til 1. mai-demonstrasjonen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
jan erik sørensen
jan erik sørensen
5 år siden

Jeg synes de trang synte nynasistene er så rare og feige. Tror de det virkelig hjelper med en ulovlig demonstrasjon. Vis dere har blitt mobbet som liten av utlendinger er d trist og sikkert blitt banket opp av sorte folk. Men vær sterk å ikke gå sammen en flokk andre tapere av mennesker som må være en gjeng for å tørre å uttrykke seg.GJØR d alene feiginger!!!!!! blir flau av å være HVIT .Skulle ønske jeg var svart når jeg ser d finnes sånne apekatter av et folkeslag som jeg lurer på om har hjerne , bruk den vis d… Les mer »