Hjem Nasjonal kamp Aktivisme – Stockholm var bare startskuddet!

– Stockholm var bare startskuddet!

12. NOVEMBER Sebastian Elofsson oppsummerer lørdagens demonstrasjon mot fremmedinvasjonen, som ble en stor suksess for Motstandsbevegelsen og det nordiske folket.

Stockholm_6

Den 12. november kommer til å gå inn i historien som dagen da Motstandsbevegelsen viste det politiske etablissementet at vi er en kraft å regne med. Drøyt 700 rakryggede menn og kvinner marsjerte fra Kungsträdgården til Mynttorget som ligger mellom Kungliga slottet og riksdagshuset. Dette innebærer at demonstrasjonen var mer enn dobbelt så stor som den i Borlänge!

Selve marsjen gikk rolig for seg og ingen såkalte antirasister klarte å bryte gjennom politiets sperringer. I etterhånd har det kommet frem at minst 200 personer ikke fikk gå med i demonstrasjonstoget av politiet, ettersom de kom for sent til samlingsplassen. Dersom politiet hadde gjort sin jobb ordentlig, hadde vi altså vært minst 900 demonstranter og kanskje til og med så mange som 1 000!

Stockholm_7

På plass på Mynttorget stilte deltakerne seg opp, mens arrangørene gjorde klar scenen. Samtidig ble også varm kaffe og kakao servert. Før talene startet forsøkte den røde pesten å bryte gjennom en av politiets sperringer med knallskudd og bengaler. Motstandsbevegelsens aktivister var raskt på plass og laget en mur av skjold mot politiet og «antirasistene». Som vanlig ble motdemonstrantene modige av politiets nærvær og det har blitt oppgitt at flere av de ble pågrepet av politiet.

Etter de rødes patetiske og halvhjertede forsøk på å angripe, roet de seg ned og ingen flere uroligheter oppstod på Mynttorget.

Første taler ut denne dagen var Motstandsbevegelsens Pär Sjögren, som blant annet talte om samfunnsforandringene og multikulturens ødeleggende konsekvenser. Neste taler etter Sjögren var sjefen for Motstandsbevegelsens parlamentariske gren i Sverige, Pär Öberg. Öberg talte om den skjulte makten som regjerer bakom politikerne, altså de sionistiske globalistene som tvinger på det nordiske folket masseinnvandring og multikultur.

Tredje taler var 88 år gamle Vera Oredsson, som fortalte om det nasjonalsosialistiske Tyskland hun vokste opp i, samt om hennes livslange engasjement for vårt folk. Etter Oredsson var det Jörgen Kromanns tur. Han talte om sitt tidligere engasjement som kommunist og hvordan han har sett Sverige bli forvandlet til en multikulturell smeltedigel. Han utropte det faktum at den nasjonale opposisjonen er den eneste sanne folkbevegelsen, og at dagens venstrebevegelse er i lommen på globalistene og storfinansen.

Jörgen Kromann taler på Mynttorget.
Jörgen Kromann taler på Mynttorget.

Nest siste taler for dagen var Nordfronts sjefredaktør og politisk strateg i Sverige, Fredrik Vejdeland. Vejdeland tok opp det faktum at fremmedinvasjonen aldri har hatt folkelig støtte. Han pratet også om hvordan jødisk media og deres kontroll over folkeopinionen og hvordan de kveler ytringsfriheten. Vejdeland påpekte også at det ikke er noen forskjell på sovjetisk media og dagens systemmedia når det gjelder arbeidsmetoder. Kritikken var hovedsaklig rettet mot den jødiske mediefamilien Bonnier som blant annet gjennom Dagens Nyheters sjefredaktør (((Peter Wolodarski))) til og med forsøker å styre hvordan statlig media rapporterer om den nasjonale opposisjonen.

Siste taler for dagen var lederen for Den nordiske motstandsbevegelsen, Simon Lindberg. Lindberg pratet om viktigheten av enighet for å kunne beseire vårt folks fiender og at det ikke lenger finnes noen unnskyldninger for å bli hjemme på en dag som denne. Han tok også opp en del misforståelser om nasjonalsosialismen og forklarte hva Motstandsbevegelsen mener med folkefellesskap og nasjonal sosialisme, og hvordan denne står i sterk kontrast til den materialistiske og marxistiske sosialismen som venstresiden fremmer. Alle talene høstet store applauser fra publikum og kan sees HER.

Stockholm_4
Simon Lindberg holder tale på Mynttorget.

Etter talene var over og arrangementet offisielt avsluttet, dro deltakerne til T-banestasjonen som ligger i Gamla stan for å ta seg videre til den første samlingsplassen i Kungsträdgården. På vei dit ble man angrepet av såkalte antirasister som kastet isbiter og steiner. Motstandsbevegelsens skjoldbærere stilte seg opp for å beskytte demonstrantene, samtidig som politiet helt uten anledning gikk til angrep med batonger og pepperspray. Mange aktivister fikk pepperspray i øynene og ble skadet av batongslag. Antifascistene ble drevet vekk.

Ferden fortsatte deretter videre mot T-banestasjonen, men på vei inn gikk politiet igjen til angrep på og slo vilt med batonger og siktet på hodene til aktivistene. En aktivist ble slått bevisstløs og måtte fraktes til sykehus.

https://www.youtube.com/watch?v=sOTuQEzJiq4

Etter mye om og men ankom til slutt deltakerne til den første samlingsplassen og kunne påbegynne ferden hjem. Med 700 deltakere, som til og med kanskje kunne ha vært 900 eller 1 000, var demonstrasjonen intet annet enn en braksuksess! Aldri før har en demonstrasjon arrangert av Motstandsbevegelsen samlet så mange mennesker, som i Stockholm. Den 12. november viste vi systemet at Motstandsbevegelsen er en politisk organisasjon som kan samle mer enn bare «unge sinte menn» og personer som tidligere har vært nasjonalistisk organiserte. I fremtiden vil vi mobilisere hele folket og demonstrasjonen i Stockholm var bare startskuddet!