Hjem Nyheter Stoff fra menneskelik brukes til å lage vaginaer til transvestitter

Stoff fra menneskelik brukes til å lage vaginaer til transvestitter

1

KJØNNSLEMLESTELSE Helsevesenet promoterer organdonasjon for å hjelpe personer som behøver nye organer. At vev fra folks donerte lik også kan bli brukt til kjønnsskifteindustrien er kanskje ikke mange klar over.

Foto: Pixabay.

I Norge kan folk velge å donere kroppen sin når man dør til organdonasjon, der ulike organer kan høstes for deretter å bli operert inn i pasienter som behøver nye. Dette er noe som gjerne promoteres av helsevesenet som en verdig handling ved døden. Likeså kan folk også velge å gi bort liket sitt til forskning, såkalt kroppsdonasjon.

Et annet mulig bruksområde for menneskelik er fremstillingen av ulike produkter til plastisk kirurgi, blant annet innenfor kjønnsskifteindustrien.

Alloderm – et produkt fra menneskers donerte lik

«ADM» (Acellular Dermal Matrix) er en prosess der hud fra donerte menneskekadavre blir revet av, dehydrert og cellene i vevet tas bort, så man til slutt står igjen med et slags sterilt bindemateriale til å kunne bygge forskjellige strukturer med. Ifølge nettsiden til Restore Plastic Surgery er det mest vanlige ADM-ferdigproduktet noe som kalles for «Alloderm», der man også kan lese fremstillingen av dette materialet fra donerte menneskelik.

Produktet Alloderm kan man lese bli brukt i forbindelse med å rekonstruere kvinnebryst og en rekke ulike plastiske kirurgiske rekonstruksjoner, men også inngrep og forandringer.

En transperson opplyser om likdonorproduktet Alloderm. Skjermbilde: Twitter

En transperson på Twitter som kaller brukeren sin for «TransSalamander» postet den 30. august i år at Alloderm blir brukt til å konstruere den nye «vaginakanalen» som denne personen venter på å få operert i seg, og skriver at han er begeistret over at den nye vaginaen «vil bli laget av hud fra menneskekadavre».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
3 måneder siden

Kan noen være i tvil om at Satan styrer denne verden, og har mennesker i sin makt? Medisinsk teknologi har gjort det mulig å overskride naturens ordninger, dvs Guds skaperverk, og «lage» peniser og vaginaer(av menneskelik!) til alvorlig psykisk forstyrrede individer, som heller burde fått psykoterapi og veiledning, slik at de kunne akseptere sin kropp og seksualitet. Aller verst er likevel at det er «eksperter» som «hjelper» disse bortkomne menneskene til kjemisk og dernest kirurgisk kastrering, noe som er irreversibelt og krever livslang medisinsk behandling.