Hjem Nyheter Europa Stor demonstrasjon mot «selvmordsavtalen» i Brussel

Stor demonstrasjon mot «selvmordsavtalen» i Brussel

1

BELGIA Søndag ettermiddag demonstrerte over 5 000 personer mot FNs migrasjonsavtale ved EU-kommisjonens hovedkvarter i Brussel.

Det var flamske høyreorienterte partier som søndag ettermiddag arrangerte en demonstrasjon mot FNs migrasjonsavtale i Brussel. Politiet rapporterer at rundt 5 500 personer marsjerte i demonstrasjonen, som fant sted ved EU-kommisjonens hovedkvarter.

Det rapporteres at det utbrøt konfrontasjoner mellom demonstranter og politi, som brukte tåregass og vannkanoner mot demonstranter som ifølge politiet ble voldelige da de ble bedt om å bryte opp.

Samtidig demonstrerte et mindretall venstreekstremister og NGO-er (ikke-statlig organisasjoner) i sentrum av byen til støtte for avtalen.

Forrige uke trakk Belgias største parti i parlamentet, det høyreorienterte N-VA, sine ministre fra regjeringskoalisjonen etter at statsminister Charles Michel nektet å innfri partiets krav om å ikke signere avtalen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Der er oppmuntrende tegn på at folket våkner, retter sitt sinne mot myndighetene og ikke lenger vil finne seg i en nasjonsødeleggende agenda. Vi har sett det i Frankrike og nå altså i Belgia. Men når vil de(=normiene), våkne til bevissthet om (((hvem))) som står bak, og forlange at the nation wreckers blir forvist og deportert fra deres land? Slik Tyskland og Hitler gjorde på 1930- og -40-tallet, med full rett.