Hjem Nyheter Norden Stor homseliste med hundretalls asylsøkere funnet hos RFSL

Stor homseliste med hundretalls asylsøkere funnet hos RFSL

3

SVERIGE En voldtektsanklaget tidligere RFSL-ansatt har blitt tatt med en liste med hundretalls asylsøkere i et omfattende homoregister.

Illustrasjonsbilde.

En mann som var ansatt hos RFSL i Stockholm, som har blitt tiltalt for voldtekt av flere asylsøkere, har nå blitt tatt med et omfattende register på omtrent 300 asylsøkere, hvor blant annet deres navn og seksuelle legning er listet. Asylsøkerne som finnes i registeret, som ligger i en excel-fil, er såkalte LHBTP-personer som har søkt kontakt med organisasjonen for å få hjelp med sine asylsøknader.

Det store homoregisteret har blitt funnet i mannens datamaskin, men det er uklart hvorvidt mannen selv har opprettet listen eller om det er noe som har vært hos RFSL og deretter blitt lastet ned til hans datamaskin.

– Dette er et dokument som vi har hentet fra hans datamaskin i hans hjem. I denne finnes det en liste med klienter han har hatt i løpet av denne tiden, og der blant annet fornærmede finnes. Deretter, nøyaktig hva som inngår i listen, kan jeg faktisk ikke kommenter, sier aktor Reena Sarwar til Sveriges Radio.

Ifølge en annen person, som tidligere har jobbet i samme prosjekt som den mistenkte voldtektsmannen, har ikke slik informasjon blitt samlet i excel-filer på grunn av GDPR-loven. Denne personen sier at han dog ikke kan utelukke at en tredjepart hos RFSL har opprettet homoregisteret. Svaret skulle kunne tolkes som at RFSL har andre register som ikke ligger i excel-filer.

RFSL Stockholm vil ifølge SR ikke kommentere saken før dommen har falt i voldtektssaken, hvis rettssak starter i dag.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Vi vet at angivelige LHBTQ-«flyktninger» har brukt seksuell legning som grunn til å søke asyl, og at «hjelpere» i systemet i våre land bruker slik informasjon til å få disse menneskene til Europa og Norden, der de kan «leve ut» sine perversjoner. I strengt muslimske land er toleransen for seksuelle avvik liten, og LHBTQ-personer må leve i skjul, slik det bør være. Inn i skapet, ikke ut, bør være parolen! Og slutt på pridefestivalene i våre byer og tettsteder!

Arier
Arier
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Ja, men det vanvittige er at hedningene vil tro enhver løgn de blir servert av sine herrer og de vil til og med gå hundretusenvis ut i gatene å feire sin egen undergang.

trackback
1 år siden

[…] også: Stor homseliste med hundretalls asylsøkere funnet hos RFSL RFSU oppfordrer til seksuelle overgrep mot barn! Flere LHBTP-profiler i Sverige med […]