Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Stor-offensiv i Østfold

Stor-offensiv i Østfold

5

AKTIVISME Rede 1 har i et par ukers tid gjennomført en større offensiv i Østfold og Indre Østfold. Her følger en rapport!

Rede 1 har under en tid på to og en halv uke utført en større aksjon i Østfold og Indre Østfold. Denne gangen så ble det fokusert mye på bygda og distriktene rundt byene, da dette er veldig viktige områder hvor Motstandsbevegelsens politikk har stor gehør blant lokalbefolkningen.

Under aksjonene med propaganda i form av flyveblader, klistermerker og plakater ble det ikke registrert en eneste negativ tilbakemelding. Tvert om så var det noen fine dialoger med en del folk som var nysgjerrige på hva dette gikk ut på.

For det meste så var dette en aksjon som Kampgruppe 103 utførte, men det var samtidig aktive medlemmer fra Kampgruppe 104 som var med og bidro til at dette ble en fantastisk og kameratslig kampanje.

Rede 1 lover å fortsette med slike tiltak fremover, som i tillegg til å opplyse folket om at det finnes en reell opposisjon mot dagens folkefiendtlige system, også har bidratt til at flere medlemssøknader har blitt sendt inn.

Kampgruppesjef Richard Eide ble intervjuet i seneste avsnittet av Frontlinjen om stor-offensiven i Rede 1. Klikk HER for å høre avsnittet.

Bilder fra aksjonene:

Alvim

Askim

Brødløs

Greåker

Grålum

Halden

Lisleby
Skiptvedt

Tindlund

5
Delta i debatten

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
trondAnonymsurferTomMotstandsmannTommy Nyberg Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Ett gott stycke arbete.
Bravo!

Motstandsmann
Motstandsmann

Veldig bra!

Tom

Kjempebra jobba rede 1

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Denne «Ny Politikk»-flyeren er så fin at de heldiggrisene som får den i postkassa burde ramme den inn og henge den på veggen i finstua:)

trond
trond

bra greier