Hjem Nyheter Norge Stor pågang for å teste seg for kjønnssykdommer på Pride

Stor pågang for å teste seg for kjønnssykdommer på Pride

3

PRIDE Rekordmange ville teste seg for kjønnssykdommer på homofestivalen Oslo Pride. Én klinikk måtte stenge fordi pågangen var for stor.

Både Helseutvalget og Olafiaklinikken har som tradisjon å tilby gratis testing av kjønnssykdommer under homofestivalen Oslo Pride. Hvert har antallet økt, men i år ble alle rekorder sprengt, forteller Sol-Britt Molin ved Olafiaklinikken til TV 2.

– Hvert år har vi sett en økning i antall som benytter Pride-dagene som en mulighet til å teste seg, men i år har vi sprengt alle rekorder. På parade- og avslutningsdagen måtte vi stenge av tilbudet fordi vi ikke hadde kapasitet til å teste flere, forteller Sol-Britt Molin, jordmor og sykepleier ved Olafiaklinikken, som er underlagt Oslo Universitetssykehus.

Aksel Overskott ved Helseutvalget rapporterer også om økt pågang for testing under pride-festivalen, og legger til at veldig mange tester seg etter festivalen.

Kilde:
Rekordmange testet seg for kjønnssykdommer på pride

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

Penisillin idag=Penicillin imorgon

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

PizzaGate i Grunnlovens §2! Hoffjødene trenger også balsam i tarmens blødende sår. Ringmuskelen klarer ikke å holde på skitten. Glyksborgerne går med bleie på slottet, bomber Laksevåg som hoffjøder med Guds nåde, og korsfester Vidkun Quisling på Akershus festning. http://kongsverre.no/hurlumhei-pa-slottet.jpg

trackback
5 år siden

[…] Källor: Rekordmange testet seg for kjønnssykdommer på Pride Stor pågang for å teste seg for kjønnssykdommer på Pride […]