Hjem Nyheter Europa Stor støtte for franske generalers advarsler

Stor støtte for franske generalers advarsler

2

FRANKRIKE Ifølge en meningsundersøkelse støtter mange franskmenn advarslene fra de protesterende generalene.

Temabilde: Franske fallskjermjegere forsvarer det franske folk og holder orden i Paris gater. Foto: Philippe Wojazer via Reuters

Nylig skrev Frihetskamp om at en gruppe franske generaler hadde skrevet et åpent brev der man blant annet advarer om borgerkrig, innvandring og islam. Disse høytstående militære ble deretter utsatt for represalier. Også en annen gruppe militære har skrevet et brev som oppfattes som mer radikalt.

Nå har en meningssundersøkelse blitt gjennomført, som viser at sivilbefolkningen i Frankrike i høy grad slår ring om de ytringene som generalene hadde uttrykt i det førstnevnte brevet.

  • Det finnes steder og områder der republikkens lover ikke gjelder – 86 prosent
  • I Frankrike øker volden dag for dag – 84 prosent
  • I Frankrike finnes en antirasisme som avler hat mellom folkegrupper – 74 prosent
  • Det franske samfunnet holder på å kollapse – 73 prosent
  • Ved å beordre politiet å blande seg i når Gule vestene protesterte har regjeringen fått folket til å miste tilliten til politiet – 62 prosent
  • Hæren burde kunne gripe inn uten å bli beordret for å sikre orden og sikkerhet i Frankrike – 49 prosent
  • Frankrike kommer snart å få oppleve en borgerkrig – 45 prosent

Særlig høyt var støtten for påstandene blant sympatisørene til det konservative partiet Republikanerne og Marine Le Pens parti Nasjonal Samling. Også blant venstresympatisører var støtten høyere for enkelte av påstandene, for eksempel det om tilliten til politiet og troen på en kommende borgerkrig.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Problemet er bare at i Frankrike – og i Norge – får misnøyen og forbitrelsen over politikerne og eliten ingen konsekvenser, fordi de ikke lytter til folket og kjører sin egen agenda, som er multikulturalisme og langsomt folkemord vs den opprinnelige befolkningen, aka hvite europeere. Og bakenfor det hele applauderer (((de))) som har initiert og iverksatt det hele. Når skal flertallet av folket våkne opp og innse at våre politikere(falske hyrder), leder oss like lukt i undergang, utfor stupet?

Roar
Roar
1 år siden

Det må dessverre en borgerkrig til, og denne gang må de gode vinne. Globalistene stopper ikke med dialog og stemmeseddel. De stenger ned ytringsfriheten og bedriver valgfusk. Om ikke noe gjøres vil de stadig gjøre meningskorridoren smalere og straffe hederlige mennesker.