Hjem Nyheter Norge Stordalen med ny millionstøtte til utviste asylsøkere

Stordalen med ny millionstøtte til utviste asylsøkere

7

MASSEINNVANDRING Hotellkongen Petter Stordalen vil tilby gratis juridisk bistand til asylsøkere som er ansatt i Nordic Choice Hotels og risikerer utsendelse fra landet.

Kapitalisten Petter Stordalen tilbyr nå asylsøkere som er ansatt i Nordic Choice Hotels og risikerer utsendelse fra landet gratis juridisk bistand. Dette i samarbeid med Norsk organisasjon for asylsøkere (NOAS) som han allerede støtter økonomisk.

– Vi ønsker å tilby hjelp til flyktninger og asylsøkere som har problemer i sin asylprosess, forteller administrerende direktør Torgeir Silseth i Nordic Choice Hotels til TV 2.

I Sverige har hotellkjeden allerede et lignende tiltak kalt «Ali-hjelpen» etter en afghanistansk medarbeider ved navn Ali Popal fikk utvisningsvedtak fra Sverige i 2017. Popal ble deretter utropt til årets medarbeider i Choice og fikk en pengepremie på 50 000 kroner. Som følge av Stordalens juridiske bistand fikk asylsøkeren oppholdstillatelse i Sverige.

I samarbeidet med NOAS inngår også kursing av ansatte og ledere i såkalte asylspørsmål. Hotellkjeden har per dags dato over 30 prosent ikke-nordiske ansatte over hele Norden.

Under flyktningkrisen i 2015 donerte Stordalen 5 000 gratis hotellovernattinger til såkalte flyktninger. Samme år inngikk han også en avtale med svenske Migrationsverket og gjorde om at av sine hoteller til et asylmottak for 620 asylsøkere.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Returning Ghost
Returning Ghost
4 år siden

Han der er sannsynligvis den rikeste og mest anonyme narkisen i hele Norge.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Greit å vite hvem de fremste godhetsapostlene i landet er, der de bidrar til vårt lands demografiske undergang, sakte men sikkert. De kan føle seg vel der de deltar i fenomenet «virtue signalling», der hensikten er å fremstå som moralsk gode mennesker med omtanke for andre, uten hensyn til hva som gavner vårt land og folk. Stordalen har penger og anledning, sammen med andre i eliteserien av moralsk høyverdige.

Ellen Nesne
Ellen Nesne
Svar til  Proverbs 26:11
4 år siden

Jamen de han støtter er jo i jobb å betaler skatt hva er problemet da ?

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Ellen Nesne
4 år siden

ja da er jo ‘alle problemer løst’ ……

Er jobb og skatt det eneste du forstår deg på oppi dette?
Går litt dypere enn som så.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Ellen Nesne
4 år siden

Nordiske mennesker skal alltid ha forrang her i Norden være seg til jobber eller trygdeordninger. Diskriminering mot fremmede er garantien for vårt folks eksistens og overlevelse.

En utlendig fra langtvekkistan som jobber i Norden er like uønsket som en utlending som lever på våre trygdeordninger. Ingen av dem er velkommen. Har de høye kvalifikasjoner så er det godt for deres respektive hjemland.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Petter Stordalen er en støgg rotte som snylter og stjeler fra felleskapet. Håper denne drittsekken møter seg selv i døra og at noen av hans nærmeste blir «beriket» av hans islamistiske venner.

– Boikott Nordic Choice Hotels !

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Jepp, En stor drittunge Og et kokain- hue.