Hjem Nyheter Store demonstrasjoner i Berlin mot koronarestriksjoner – Robert F. Kennedy holdt tale

Store demonstrasjoner i Berlin mot koronarestriksjoner – Robert F. Kennedy holdt tale

2

UTENRIKS Nok en stor demonstrasjon mot koronarestriksjoner i Berlin. Mediene forsøker å dysse det ned.

Stillbilde fra RTs livestream fra den enorme demonstrasjonen mot Angela Merkels koronapolitikk.

Sist lørdag ble det nok en gang holdt en stor demonstrasjon i Berlin mot koronapolitikken som føres i Tyskland, hvilket blant annet gjelder tvungen bruk av masker og sosial distansering.

Så langt har massemediene unnlatt å informere om det enorme antallet tilstede. Visse medier har omtalt det som «noen få tusener», BBC har rapportert 18 000 og The Brussel Times «tilnærmet 40 000». Folk som hevder å ha vært tilstede har imidlertid kontaktet nordfront og beskrevet disse estimatene som feilaktige, og at mange flere var tilstede.

Under demonstrasjonen 1. august ble det estimert at 1,3 millioner var tilstede.

Våre lesere kan selv forme sin egen mening om demonstrasjonens sanne omfang ved å se på videodokumentaren som ble produsert av RT Deutsch.

Det tyske politiet forbød demonstrasjonene mot regjeringen på bakgrunn av at de ville bryte med restriksjonene om sosial distansering; et problem som stort sett ble ignorert av de samme styringsmaktene under BLM-demonstrasjonene tidligere denne sommeren.

Andreas Geisel, Tysklands innenriksminister, har kommet i konflikt med partiet Alternative für Deutschland (AfD) for sin støtte for å forby demonstrasjonene. AfD har beskrevet disse tiltakene som brudd på ytringfriheten og at de ville organisere egne demonstrasjoner.

Mediene beskriver demonstrantene som «høyre-ekstremister».

Massemediene har i mange tilfeller beskrevet demonstrantene som «høyreekstreme» og «nynazister». Tabloidavisen B.Z., som har en lang historie av jødiske eiere, interesserte seg først og fremst for ett «naziflagg» de hevdet å ha identifisert blant demonstrantene.

Hovedtaleren under demonstrasjonen på lørdag var Robert F. Kennedy, Jr., nevøen til den tidligere amerikanske presidenten John F. Kennedy. −

Kennedy, Jr. under hans tale på lørdag. Skjermbilde: Youtube/RT Deutsch.

Kennedy holdt ikke tilbake under sin tale:

— Hjemme i USA skriver mediene at jeg reiste hit i dag for å tale for ca. 5000 nazister. I morgen kommer de til å skrive at jeg talte for 3000 til 5000 nazister.

— Folket vil ha ledere som ikke lyver from dem, som ikke bruker arbitrære regler og forordninger til å forme befolkningen til en lydig masse, fortsatte han.

— Vi vil ha myndigheter som ikke har økonomiske tilknytninger til legemiddelsindustrien… Regjeringen elsker pandemier av samme grunn som de elsker krig, for det gir dem muligheten til å styre befolkningen i en retningen de ellers aldri ville akseptere.

Se Kennedys tale:

Les også:
Kennedy beundret Hitler og nasjonalsosialismen
John F. Kennedy blir drept
Koronaviruset

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Folk begynner å våkne opp og protestere på ulikt vis overfor myndighetenes pålegg og sanksjoner ifbm den påståtte «pandemien». Det hele er et eksperiment i sosial kontroll, selv om viruset er reelt men ikke farligere enn et vanlig influensavirus for ellers friske personer. I Skandinavia er vi ganske så lydige, går gjerne i flokk, og stoler på våre tanter, men bør vi det? Betaler vi ikke en altfor stor pris for tryggheten vi angivelig oppnår med slike tiltak? Bl.a. friheten til å samles og omgåes, på en naturlig måte?

Hei
Hei
1 år siden