Hjem Nyheter Europa Store mengder eksplosiver funnet hos venstreekstremister i Tyskland

Store mengder eksplosiver funnet hos venstreekstremister i Tyskland

3

TYSKLAND Tysk politi har avdekket store mengder kjemikalier, sprengstoff og en mobil bombefabrikk i et lager tilknyttet en venstreekstrem gruppe i byen Thüringen.

Ifølge politiet skal det dreie seg om et funn på over 100 kg med kjemikalier og eksplosiver. Så langt er to personer tilknyttet den venstreekstreme gruppen Antifa siktet i saken. En av de to mistenkte skal være en utstående politisk aktivist i venstrepartiet Die Linke. Mannen skal blant annet ha mottatt en medalje for «sin forpliktelse til kampen mot nazisme» av Die Linke-politikeren og ministerpresidenten i Thüringen Bodo Ramelo.

Den zionistiske parlamentspolitikeren for Die Linke, Katharina König-Preuss, har også blitt rammet av saken da det viste seg at hun kjenner den siktede personlig. Die Linke ble etablert i 2007 som del av en sammenslåing av to eldre tyske kommunistiske partier, og har ved flere anledninger åpenlyst hyllet folkemordet på hvite.

Les også:
Jødisk toppolitiker hyller hvitt folkemord
Tysk parti hyller folkemord på hvite

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
4 år siden

Når vil myndighetene istedet snakke om å forby disse som faktisk bedriver med det ene og det andre?

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Kult om dissa Soros aktivistene hadde klart å sprenge seg selv i lufta i den dere kulturmarxistiske bombefabrikken deres.

trackback
4 år siden

[…] Källor: Police Uncover Antifa-Linked High-Explosives, Chemicals, and Mobile Bomb Factory Store mengder eksplosiver funnet hos venstreekstremister i Tyskland […]