Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Storoffensiv mot homolobbyen i Bergen

Storoffensiv mot homolobbyen i Bergen

4

AKTIVISME Den nordiske motstandsbevegelsen har nylig gjennomført en ukes storoffensiv mot den dekadente homolobbyen i Bergen.

I anledning at homolobbyen i år feirer 50-års jubileum har Rede 3 varmet opp til de såkalte pride-dagene i juni ved å gjennomføre en ukes storoffensiv mot dekadanse i Bergen kommune.

I 1977 ble homofili fjernet som en psykisk lidelse, i 1993 ble homofili inkludert i partnerskapsloven, likekjønnet ekteskap ble tillatt i 2009, og de seneste år har det tatt helt av hvor homolobbyen blant annet har arbeidet med:

  • Å relativisere og undergrave kjønnsbegrepet og de naturlige og biologiske kjønnsrollene. Påstander om at kjønn er en «sosial konstruksjon» og noe man kan velge selv ut i fra hva man «identifiserer» seg som.
  • Oppmuntring til hormonell behandling og ikke-reversibel kirurgisk «kjønnskorrigering» hos forvirrede barn og unge.
  • Å normalisere og popularisere homoseksualitet, og der-i-gjennom skape flere homoseksuelle individer, samt flytte frem grensene for hva som anses å være «normalt».
  • Å normalisere og legalisere pedofili. Den nordiske homolobbyens far var selv en straffedømt pedofil, og hans organisasjon hadde en egen underavdeling for pedofile.
  • Å øke aksepten for seksuelt avvikende oppførsel i samfunnet. Dette baner veien for stadig mer pervers og dekadent oppførsel.
  • Å relativisere og undergrave den naturlige familien. Likekjønnede og andre unormale «familie»-konstellasjoner blir forsøkt likestilt med normale.
  • Å seksualisere og indoktrinere barn og unge. Barn skal introduseres for seksualundervisning i tidlig alder, og gjerne indoktrineres i hele homolobbyens idé-arsenal.
  • Å likestille blant annet homoseksualitet med heteroseksualitet, og der-i-gjennom redefinere menneskelig seksualitet fra å handle om reproduksjon til å utelukkende handle om «selvnytelse».

En god del plakater mot homolobbyen og for kjernefamilien har blitt hengt opp i Bergen kommune, hvilket kun er begynnelsen på hva som vil komme i år, melder Motstandsbevegelsens Rede 3.

Se utvalgte bilder nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ragnar
Ragnar
8 måneder siden

Kjempebra innsats

proverbs 26:11
proverbs 26:11
8 måneder siden

Tenk at man i vår tid må kjempe FOR det naturlige og normaliteten i det som gjelder menneskelig seksualitet, MOT en satanisk og stadig mer høyrøstet lobby som vil fjerne alle slike begrensninger, i frihetens og individualitetens navn. Og mens vestlige land godtar all styggedom og perversjon(minus inntil nå pedofili), kjemper Russland, Kina og de fleste landene i Asia og Afrika mot unatur og gudløs satanisme, som dette i realiteten er.

Torehund
Torehund
8 måneder siden

Flott utført!

Roger M
Roger M
8 måneder siden

Bra jobbet. Tror også flere og flere har fått opp øynene for denne homolobbyen. Ser frem til en sommer hvor flere sier dem imot og river ned deres propaganda.