Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Større propaganda-aksjon i Sandnes

Større propaganda-aksjon i Sandnes

9
DEL

AKTIVISME Sympatisører av Motstandsbevegelsen har igjen utført en større propaganda-aksjon i Sandnes.

Sympatisørene i Sandnes har som lovet på nytt begitt seg ut på gatene og utført en større propaganda-aksjon. Denne gangen var aksjonen rettet mot elever på Sandnes videregående skole og skoleveien ble dekket med store mengder propaganda i form av klistremerker og plakater. Gågaten i Sandnes sentrum ble også dekket og et hundretalls flyveblader ble delt ut i postkasser.

Det rapporteres til Frihetskamp at det var god stemning og at folk er engasjerte i kampen!

Se flere bilder fra aksjonen nedenfor:

Engasjement

9
Delta i debatten

avatar
9 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
VestlandetNorsk säkerhetstjänst efterlyser tips om "högerextrem propaganda" | Nordfront.seThorThuleRoar Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Kim

Fantastisk bra gjort Sandnes =)

Kjekt å se aktivitet!

Andreas H
Andreas H

Stå på!

Martin. S
Martin. S

Gledelig å se at det skjer ting i Sandnes også!

Tom

Konge! Stå på videre

Roar
Roar

Bra jobbet!

Thule
Thule

De unge generasjonene er offer for «normalcy bias» dvs de er født inn i en omskrevet historie. De eldre generasjonene kan ikke si det samme, siden de har opplevd den gradvise forvandlingen. Derfor er de eldre ikke alltid villige til å innrømme at de har tatt feil, siden å vedkjenne at livet har vært en løgn er tungt for dem, sammenliknet med den indignasjonen de unge føler når det går opp for dem at generasjonene før dem har solgt dem ut for en kortsiktig, komfortabel eksistens. Ungdommen er fremtiden!

Thor

Knallbra!

trackback

[…] har genomfört större propagandaaktioner i flertalet norska städer, bland annat Sandnes, Bryne och Egersund. Efter sistnämnda aktion har den norska säkerhetstjänsten Politiets […]

Vestlandet
Vestlandet

Utifra bildet så er det ikke lett å se, men propagandaen ligger i bunker på 10 stk, så det ble hengt opp over 140 plakater og 150 klistremerker under denne aksjonen. >:)