Hjem Nyheter Norge Stortinget nekter å stanse flyktningestrømmen

Stortinget nekter å stanse flyktningestrømmen

8

FREMMEDINVASJONEN Stortinget ville ikke vedta forslag fra Fremskrittspartiet om blant annet stans i mottak av flyktninger. Rødt henviser til FNs høykommissær.

Foto: Stortinget,_Oslo,_Norway.jpg: gcardinal from Norway, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons.

Stortinget behandlet i forrige uke to forslag om stans av mottak av kvoteflyktninger og opprettelse av asylmottak i utlandet. Forslagene ble fremmet av Erlend Wiborg, Sylvi Listhaug, Per-Willy Amundsen og Himanshu Gulati fra Fremskrittspartiet.

Marian Hussein (SV) og Tobias Drevland Lund (Rødt) redegjorde for flere hensyn som talte imot å stanse flyktningestrømmen. Sentralt i bedømmelsen av dette spørsmålet står det faktum at det kunne ha vært oss, og at det en gang var noen nordmenn som flyktet til Sverige. Hussein poengterte at det er fordi man ikke tar et felles ansvar at partier som Fremskrittspartiet får lov til å vokse frem.

Ifølge Lund er Norge er menneskerettslig forpliktet til å ta imot det antallet flyktninger hvert år som FNs høykommisær for flyktninger ber om.

Ingvild Wetrhus Thorsvik (V) forklarte at Norge tjener for mye penger på energikrisen i kjølvannet av Ukrainakrigen. Dermed oppstår det problemet at Norge ville fremstått som usolidarisk. Hun og hennes partifeller mener også å ha sett at villigheten til å stille opp for mennesker på flukt er høy.

Når det gjelder forslaget om asylmottak i utlandet henviser Lund til et brev til kommunal- og forvaltningskomitéen fra en ikke navngitt privatperson, som slår fast at han ikke er enig i forslaget.

Forslagene bifaltes dermed ikke, og masseinnvandringen får fortsette i fullt tempo.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Straight Pride
Straight Pride
13 dager siden

Nå som AP’s popularitet er historisk lav burde DNM bare fortsette å kjøre på som aldri før.

Smi mens jernet er varmt…

Straight Pride
Straight Pride
13 dager siden

(Flere turer til Eidsvolls plass)

proverbs 26:11
proverbs 26:11
13 dager siden

Kvoteflyktninger MÅ vi vel ta imot, som FN-medlem. Men alt det andre i tillegg har vi ingen folkerettslig plikt til å åpne grensene for. Forslaget om asylmottak i utlandet, i nærheten av der flyktningene kommer fra, er både praktisk og økonomisk fornuftig. Men nei; fordi vi er «en humanitær stormakt», med drøssevis av godt betalte NGO’er som jobber for åpne grenser, er dette umulig for de folkeforræderske politikerne på Stortinget.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  proverbs 26:11
13 dager siden

‘Kvoteflyktninger MÅ vi vel ta imot, som FN-medlem. ‘ — Hva legger du i ordet ‘VI’? Må VI det?

Folkerettslig plikt, Hvor folkerettslig mener du denne grenseløse politikken er? Det er ikke mye folke-rett i denne politikken. Det er kun en liten liksomNorsk Globalist elite og dems lakeier i Norske kommuner som støtter dette i 2022, inkludert noen få blåhåra lesber, og selvfølgelig gjestene selv, That’s it.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
Svar til  Straight Pride
13 dager siden

Folkerettslig betyr det nasjonen(staten), Norge har vedtatt og ratifisert av traktater som binder oss, især via FN-systemet. Jeg skulle ønske vi ble kvitt denne overstyringen av våre nasjonale interesser, men det er det det er. Og norske politikere er i særlig grad best i klassen mht lydig å innrette seg og følge, ja overoppfølge slike regler, dessverre.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  proverbs 26:11
13 dager siden

‘Og norske politikere er i særlig grad best i klassen mht lydig å innrette seg og følge, ja overoppfølge slike regler, dessverre.’ — Og politikerne er lydige mot Globalistene fordi det Norske folk er lydige mot politikerne…..

På tide for det Norske folk å bli mer u-lydige vil jeg påstå.

J.H
J.H
12 dager siden

Poenget er med andre ord ikke å hjelpe de, da hadde det holdt med alternativ hjelp i utlandet, nærmere deres egne hjemland og folk. Nei, agendaen er at våre egne land skal bli oversvømt med rasefremmede og vårt folk gradvis hviskes ut fra historien, gjennom raseblanding.

Heimdal
Svar til  J.H
11 dager siden

The Kalergi plan – the genocide of all white people: «The future man will be mixed-race. As for Pan-Europe, I wish to see a Eurasian-Negroid mixture with great variation in personality types. The Jews shall take the leading positions, since Providence [God] has given Europe a spiritually superiour race of nobility called, The Jews. The White races of Europe should be destroyed and replaced with a race of Eurasian-Negroids who can be easily controlled by us ruling elite.» – Count Richard Von Coudenhove-Kalergi Founder and President of Pan-European Union for 49 years. This text is written in his book «Praktischer… Les mer »