Hjem Nyheter Norge Stortinget vedtok totalitær diskrimineringslov

Stortinget vedtok totalitær diskrimineringslov

18

1984 En ny diskrimineringslov, som trer i kraft fra og med neste år, vil også omfatte familieliv og personlige forhold.

Den 16. juni vedtok Stortinget en ny likestillings- og diskrimineringslov. I loven er de gamle unntakene om familieliv, personlige forhold og trossamfunns diskriminering på bakgrunn av religion strøket. I tillegg er listen over diskrimineringsgrunnlag som omfattes av loven ikke bare vesentlig forlenget, men også gjort til gjenstand for vilkårlig utvidende tolkning.

Den nye loven forbyr diskriminering og trakassering på bakgrunn av «kjønn, graviditet, permisjon ved fødsel eller adopsjon, omsorgsoppgaver, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse, seksuell orientering, kjønnsidentitet, kjønnsuttrykk, alder og andre vesentlige forhold ved en person». I tillegg gjelder den for alle kombinasjoner av de nevnte eksplisitte grunnlagene, og det er ikke noe krav om at den som mener seg utsatt for diskriminering og personen forholdet gjelder, er samme person.

Adgangen til positiv særbehandling for å fremme minoriteters stilling er videreført, og ved påstått diskriminering er det selvsagt fremdeles den anklagede som har bevisbyrden.

Lovens definisjon av trakassering omfatter som tidligere ikke bare handlinger og ytringer, men også unnlatelser, og for å bli dømt for trakassering er det tilstrekkelig at handlingen, unnlatelsen eller ytringen oppleves som «krenkende, skremmende, fiendtlig, nedverdigende eller ydmykende», uten krav til subjektiv skyld. For eksempel vil en kunne ilegges erstatningskrav om en ikke aktivt bifaller en annens kjønnsforvirring, hvorved denne føler seg krenket, eller om en krenker noens religiøse følelser ved å spise bacon i dennes nærvær.

Det som er nytt er den eksplosive veksten av situasjoner som loven gjelder for. Rent teoretisk kan en for eksempel tenke seg at utenlandske barn som ikke blir innbudt til en bursdag, vil kunne kreve erstatning av bursdagsbarnet og tre års fengselsstraff for foreldrene. Som følge av det uavgrensede spekteret av handlinger og unnlatelser som dekkes av loven, vil i prinsippet ethvert valg mennesker gjør, eller ikke gjør, være gjenstand for erstatningskrav, bøter eller fengselsstraff. Det anses sannsynlig at loven vil bli benyttet for å vilkårlig forfølge politiske motstandere.

Som om ikke det var nok, pålegges barnehager og skoler å gi undervisning og benytte læremidler som «bygger på formålet med loven». I praksis vil dette si at undervisningen for eksempel aktivt skal sidestille såkalte samkjønnede familier med den naturlige familien, homo- og transseksualitet med heteroseksualitet, og rasefremmed kultur med vår egen.

Lovvedtaket har naturligvis blitt forbigått i total stillhet i norske medier.

Kilde:
Stortinget

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
18 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Galskapen forsetter. Kulturmarxistenes syke skapning vokser og dens tentakler brer seg utover samfunnet vårt.

Snart blir det vel like sykt som i Sverige.

Nordboer
Svar til  Kim Larsen
5 år siden

På noen områder er Sverige et foregangsland i forhold til Norge. Demonstrasjonsfriheten er et soleklart eksempel etter sommerens demonstrasjonsskandaler i Fredrikstad.

Norrøn
Norrøn
5 år siden

Ja, i (((Bakvendtland))), der kan alt gå an
Der er de like tøysete og rare alle mann.

Cheeki Breeki
Cheeki Breeki
5 år siden

Vi får bare bruke denne loven mot systemet, som FAEN! Hvis jeg på noen måte blir forskjellsbehandlet fordi jeg praktiserer nordisk religion… da venter det anmeldelse.
Mange måter en kan være kreativ her:) Fuck jøderegimet!!

Roar
Roar
5 år siden

Jødene strammer grepet ytterligere, og tyrann-diktaturet viser seg nå utad.

https://youtu.be/5L1cXpoQ2Xk
https://youtu.be/cvPVrU4_j_s
https://youtu.be/OkJmhxGDd50

Hvor mange øyne har Odin?
Hvor mange øyne har Odin?
5 år siden

Hold barna unna barnehagen og hjemmeskoler barna deres. Det er alt for mange av folkene som «har våknet», som fortsatt lar fienden oppdra sine barn. Forøvrig, så kan denne loven på samme måte brukes mot systemet og ((idelle organisasjoner)). Den Nordiske religion er vår blodsreligion, på samme måte som jødedommen er «de utvalgtes» blodsreligion. Om jøder/muslimer krever erstatning etter å ha blitt «krenket» av bacon/svinekonsum, kan vi kreve erstatning av denne personen/staten for å ha krenket vår religion. Galten Særimne er en sentral del i vår nordiske religion. Både ordrett i religionen og som det metaforiske solkorset. Jo mer totalitært… Les mer »

Baldur
Baldur
Svar til  Hvor mange øyne har Odin?
5 år siden

Galten Særimne er først og fremst et nødvendig onde. Svin er jo godt, men ikke hver dag.
Grunnen til at det kun er svin på menyen i Valhall, i det uendelige, er lett å forstå når man vet at verken Jotner eller Muspelmenn spiser svin, og spesielt når vi nå etterhvert også blir bedre kjent med disse fremmede kulturene og folkeslagene.

Odin, du fremsynte! La din vilje skje her i Norden, så som i Valhall.

Kai
Kai
5 år siden

Høres uansvarlig ut i mine ører. Satt på spissen så vil det si at en ansatt ved Tusenfryd risikerer søksmål om han/hun nekter en høygravid uansvarlig mor å kjøre Berg og dalbane. Å nekte en 6-åring å kjøpe røyk vil jo ut i fra dette være en aldersdiskriminering

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Nok en snik-innførelse av mer kulturmarxisme. Ja , snart må vi gjemme oss når vi skal spise bacon. Erna Solberg, Har du noen kommentar til dette ?

Kristoffer Habberstad-Fallet
Kristoffer Habberstad-Fallet
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Erna er for opptatt med å spise baconet andre nektes

Aktivist
Aktivist
5 år siden

Sannheten kommer frem i lyset. Ikke overraskende at de klubber igjennom slike lover på sommeren, når alle har ferie og er opptatt med annet.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Med dette har Stortinget ulovliggjort alle former for «negativ/ufordelaktig» omtale av enkeltpersoner og grupper, uansett om det dreier seg om FAKTISKE forhold eller ikke. Jeg er som AA i DS for UBEGRENSET ytringsfrihet, som må gjelde også våre motstandere/fiender; les her: https://www.dailystormer.com/lauren-southern-banned-from-patreon-murdoch-murdoch-banned-from-youtube-what-about-cynthia-g/
«I am a free speech absolutist, and believe everyone should be allowed to say whatever they want to say.»
Ellers mener jeg vi må våge å si det som det er, og være villig til å ta følgene. Kun det er skikkelig mannsmot i en feminisert jødeoffentlighet.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Enda flere anti-hvite lover fra de ekte haterne med andre ord. Flott, for det vil bare få flere nordiske kvinner og menn til å våkne opp og engasjere seg i motstanden mot regimet.

tony
tony
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

samtidig som masseinnvandringen/og homselobbyen er i gang på sitt værste så skal ingen få lov og prate stygt om dem da blir man straffet men men en dag så smeller

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

Dette er noe av det absolutt sykeste jeg har lest på lenge. Ja, systemet graver sin egen grav. Stalin var en mann som var glad i makt og kontroll, dette her er på stalin nivå og med dagens teknologi er muligheten for å forfølge dissenter så stor at det ville gitt stalin våte drømmer… La forresten merke til at FN er innblandet i den her jævelskapen… FrP for folk flest? Høyre for mindre stat?

Nicolai Brynildsen
Nicolai Brynildsen
5 år siden

Eksisterer det en offentlig logg på hvilke partier som stemmer på lov vedtak?

John Skålmen
Svar til  Nicolai Brynildsen
5 år siden

Ja. I dette tilfellet stemte Høyre, Fremskrittspartiet og Venstre for loven i sin helhet, og resten imot. Når det gjelder utvidelsen av lovens virkeområde til å gjelde familieliv og personlige forhold, var dette et forslag fra Arbeiderpartiet og Kristelig Folkeparti. Alle stemte for dette forslaget utenom Høyre og Fremskrittspartiet. Voteringsoversikt finner du på sakssiden som omhandler den enkelte sak, eller i Stortingstidende.

knut
knut
5 år siden

Demokratiet er kulturmarxistisk.