Hjem Nasjonal kamp Støtt de fengslede kameratene!

Støtt de fengslede kameratene!

POLITISK KAMP: På torsdag ble to av Motstandsbevegelsens aktivister varetektsfengslet i ytterligere to uker, på fredag den tredje. Etter mange henvendelser fra Motstandsbevegelsens sympatisører starter vi nå en innsamling til de fengslede.

fangehjelp-640x313

Torsdag 2. januar og fredag 3. januar ble det klart at Motstandsbevegelsens tre fengslede aktivister vil i minst to uker til forbli varetektsfengslet med restriksjoner. Samtlige tre aktivister er mistenkte for «våldsamt upplopp» (opptøyer). Aktor Tove Kullberg skal ifølge informasjon Nordfront har fått ta del av innstilt på at i hvert fall Emil Hagberg skal få et langt fengselsopphold for det som hendte i Kärrtorp.

Bevismaterialet er dog svakt, men da mediaoppmerksomheten har vært massiv og løgnene har avløst hverandre føler systemet, ledet av Kullberg, at de må statuere et eksempel. Dette er ikke rettferdighet, men politisk motivert og de fengslede aktivistene er således politiske fanger.

Mange har henvendt seg og undret om og hvordan man kan støtte de fengslede aktivistene økonomisk. Nå har Motstandsbevegelsen i Sverige startet en innsamling, og også nordmenn kan bidra om de ønsker.

En del av bidragene sendes til fangene der de nå sitter, og en del vil gå til aktivistenes pårørende og til eventuelle fremtidige bøter.

De som har ofret seg så mye for vår kamp fortjener en liten oppmuntring. På Nordfront.se vil man kontinuerlig vise hvor mye kampanjen har samlet inn.

Slik kan du bidra:

Kontonummer: 9100.39.49031
Paypal: [email protected]

Merk betalingen: Fangehjelp