Hjem Artikler Støttedemonstrasjon for Gyllent Daggry

Støttedemonstrasjon for Gyllent Daggry

AKTIVISME/INTERVJU: Nå på lørdag arrangerer Den Nordiske Motstandsbevegelsen en demonstrasjon i Stockholm til støtte for Gyllent Daggry. Nordfront har vært i kontakt med Emil Hagberg for å stille fem spørsmål om det hele.

Demo-bild_ny

Hei, Emil! Hva skjer på lørdag?
Vi kommer til å gjennomføre en støttedemonstrasjon i sentrale Stockholm for det greske nasjonalistiske partiet Gyllent Daggry. Vi skal gå sammen til den greske ambassaden og holde en tale der.

Hvorfor bør man delta på demonstrasjonen?
For å vise solidaritet. Gyllent Daggry har måttet utstå mange harde prøvelser den siste tiden. De står ikke ensomme i kampen mot de destruktive kreftene som kontrollerer store deler av verden. Vi skal vise at motstanden er i beste velgående, også her i Norden!

Må man være medlem i Motstandsbevegelsen for å delta?
Nei, absolutt ikke! Alle er velkommen. Faktumet er at alle mennesker som har den minste anelse av nasjonal stolthet i kroppen burde delta, uansett hvilken organisasjon man tilhører eller ikke tilhører.

Er det noe spesielt man bør tenke på om man vurderer å delta?
Ja, slutt å vurdere, og dra dit heller! Det er bra om du kler deg ordentlig. Ellers klarer du deg nok bra med sunn fornuft og litt taktfølelse.

Noe annet du vil tilføye?
Leser du dette, så sees vi på lørdag! Ta med en venn også. Alle unnskyldninger for å ikke komme er dårlige unnskyldninger. Har du spørsmål, så kan du kontakte meg på telefon: 0046-736986416.

Norge: [email protected]