Hjem Nyheter Støttet Motstandsbevegelsen – ble suspendert fra Twitter

Støttet Motstandsbevegelsen – ble suspendert fra Twitter

SENSUR Nasjonalisten Matt Heimbach ble tirsdag suspendert fra Twitter etter å ha blant annet skrevet en støtteerklæring til Motstandsbevegelsens aktivist Jesse Torniainen.

twp

Matt Heimbach, leder for det amerikanske partiet Traditional Workers Party, ble tirsdag suspendert fra mikrobloggingtjenesten Twitter fordi han blant annet i en Twitter-melding uttrykte støtte til Motstandsbevegelsens aktivist Jesse Torniainen. Den finske aktivisten ble i forrige uke dømt til 2 års fengsel for vold etter å ha blitt frikjent for uaktsomt drap, i det som virker å være en politisk motivert dom.

Nedenfor følger et kortere intervju med Heimbach om hendelsen:

Hei Matt, kan du fortelle oss hva som skjedde og hvorfor du ble suspendert fra Twitter?

Jeg ble suspendert fra Twitter for å ha sendt to ulike Twitter-meldinger. Den første var til støtte for president Bashar al-Assad og nasjonalistene som kjemper mot den islamske staten og sionistiske interesser i Syria.

Den andre meldingen var: «Solidaritet med @JesseTorniainen fra den finske grenen av Den nordiske motstandsbevegelsen. Han er en ekte helt og patriot. #FreeJesse» Meldingen var ment som støtte til Torniainen på grunn av den urettferdige behandlingen fra den korrupte finske påtalemyndigheten.

Venstreekstreme fra blant annet Finland, Sverige, Norge og USA la ut Twitter-meldinger der de oppfordret andre på Twitter å masserapportere innleggene mine, spesielt den i støtte av Torniainen. De diskuterte også et ønske om å stoppe internasjonal støtte for Den nordiske motstandsbevegelsen, og å arbeide mot å få min konto stengt ned på grunn av det faktum at jeg bruker min konto for å promotere mitt parti og andre nasjonalistiske grupper i Europa.

Det var en lignende reaksjon fra den radikale venstresiden da jeg la ut linken til «Our path» (Motstandsbevegelsens politiske manifest) når den engelske oversettelsen ble tilgjengelig. Venstreekstreme liker ikke å se nasjonalistisk solidaritet og nasjonalister som støtter hverandre. Det kan se ut som at deres ønske om å stenge min konto ikke bare var et forsøk på å slå ut meg, men også et forsøkt på å slå ned på nasjonalistisk solidaritet.

Har du tenkt å klage på vedtaket? Tror du at du vil komme tilbake på Twitter?

Jeg har tenkt å anke avgjørelsen, men jeg vil bli overrasket om kontoen min ble gjeninnsatt . Radikale venstreorienterte har jobbet for å utestenge en rekke nasjonalistiske og «Alt-Right»-relaterte Twitter-kontoer i koordinerte angrep gjennom å masserapportere kontoer til Twitter i løpet av de siste månedene. Twitter, som nesten alle bedrifter og selskaper, vil alltid bøye seg for skrikene fra venstresiden, så min gjeninnsettelse er usannsynlig. Jeg vil sannsynligvis begynne å bruke Gab, et sosial media nettverk som ligner på Twitter, men som har mye sterkere fokus på ytringsfrihet.

Hvordan bør den nasjonalistiske bevegelsen reagere på sensur som dette?

Den nasjonalistiske bevegelsen bør se på dette forbudet og sensur på sider som Facebook, YouTube og andre sosiale medier som en «wake-up call». Vi må begynne å utvikle nettsteder og nettverk hvor vi kan legge ut vårt eget materiale som ikke er under kontroll av kapitalister eller globalistiske interesser. Vi må arbeide for å utvikle en infrastruktur for sosiale nettverk, video strømming, betalingstjenester, og kommunikasjon som er sikkert og gjort av oss, og for oss. Vi kan ikke stole på systemets verktøy, vi må bygge vårt eget. Selvstendighet er tross alt en av de viktigste prinsippene for nasjonalsosialismen.

hvilke andre plattformer kan våre lesere følge deg og ditt parti?

For de som er interesserte så kan de besøke vårt parti sitt offisielle nettsted. Vi har også en aktiv YouTube-kanal og vårt eget ukentlige radioprogram. Vi holder for tiden på med en totalrenovering av vår offisielle blogg som med tiden vil inneholde nyheter, artikler, kommentarer og radio.