Hjem Nyheter Straight Pride gikk av stabelen i Boston

Straight Pride gikk av stabelen i Boston

10

USA Straight Pride Parade fant sted i Boston på lørdag. LHBTP-bevegelsen og AFA motdemonstrerte.

Straight Pride Parade, Boston 31. august 2019.

Boston Straight Pride Parade gikk av stabelen på lørdag. Paraden ble organisert av Super Happy Fun America, en organisasjon som med glimt i øyet ivaretar heteroseksuelles interesser.

Noen hundre personer deltok i paraden. Mange av dem hadde kledd seg ut som eksempelvis frosken Pepe eller hadde MAGA-caps og t-skjorter med «how-can-I-offend-you»-trykk. De hadde skilt med budskap som «bygg muren og kriminaliteten vil minske» og «fantastisk å være hetero». Noen som ble intervjuet oppgav kristne grunner for sin deltagelse.

LHBTP-forskjempere motdemonstrerer.

LHBTP-bevegelsen og AFA samlet omtrent tusen motdemonstranter. Disse hadde budskap som «gjør slutt på hvitt overherredømme» og «vær homoseksuell» og liknende. Mye av deres kritikk gikk ut på at Straight Pride-deltakerne egentlig var høyreekstremister.

Under paraden oppsto bråk og politiet arresterte 34 personer; de fleste motdemonstranter. Ni ble ført til sykehus og fire politimenn ble skadet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
2 år siden

Ja, det var et noe annerledes tog. Ingen halvnakne skruller iført fetisjantrekk og dildoer.
It`s great to be straight!

Roar
Roar
2 år siden

Og se på alle de haterne som står på sidelinjen. Trodde det bare var oss heterofile hvite menn som hatet.

Steinar
Steinar
2 år siden

Ja takk! Mer av dette, og mindre av kulturmarxismen.

Geir O
Geir O
2 år siden

Herlig! Interessant at de som spiller på offerrollen når noen kritiserer vulgære gay pride parader nå står på sidelinjen og hater straight pride parader

Asgaut
Asgaut
Svar til  Geir O
2 år siden

Heldigvis går Pride-paradene i Norge roligere for seg 🙂

Tony
Tony
Svar til  Asgaut
2 år siden
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Det er et oppmuntrende fenomen at det arrangeres NORMALaksjoner mot homolobbyen, selv om jeg skulle ønske at de droppet PRIDE-ordet. Hvorfor føle seg «stolt» over å være NORMAL? La skruller, analister og andre avvikere gå rundt og føle seg «stolte» av sine vrangforestillinger, men la oss – DET STORE FLERTALLET – rolig og sindig hevde vår normalitet, i tråd med biologi og naturens lover, gitt av Gud, til evig tid.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Meget bra initiativ. Alle burde ta seg tid til og gå i tog for og verne om kjernefamilien og naturlige sunne familie verdier.

Jeg håper og se marsjen vokse. hvem bryr seg om hva brøleapene sier. de kan nå bare stå og brøle. Ikke gi bøller den oppmerksomheten de ønsker.

Grim
2 år siden

Et lysglimt i et rasert samfunn

Hanne
Hanne
2 år siden

Dette er fint å se. Fortsett å heie fram den hvite mannen og kvinnen. Framfor det dekadente paradetoget som holdes i store deler av verden fra før av.