Hjem Nyheter Norge Studenter ut, asylsøkere inn

Studenter ut, asylsøkere inn

MASSEINNVANDRING En asylprofitør i Stjørdal gjør studenter hjemløse, da han vil tjene penger på masseinnvandringen.

asylprofittør

I Stjørdal har utleier (og blivende asylprofitør) John Svendsen valgt å si opp samtlige kontrakter han har med ti studenter som bor i en flermannsbolig han leier ut. Dette da han har inngått en lukrativ avtale med asylprofitøren Hero Norge AS, og nå vil tjene seg rik på masseinnvandring (og det norske folkets undergang). Blant de ti studentene som må flytte allerede til sommeren, er Niklas Løseth:

– Senest sist uke fikk jeg lovnader om fortsatt leie her også i skoleåret 2016/2017. Så får jeg kontrabeskjed av huseier, jeg må flytte nå i sommer, uttaler studenten til Stjørdalens Blad.

Da avisen søkte Svendsen for en kommentar om hvorvidt boligen nå skulle bli asylmottak, svarte han «ingen kommentar». Hero Norge AS bekreftet dog dette via telefon.

I tillegg til å leie flermannsboligen fra Svendsen som ligger i Husbyvegen 32, vil Hero Norge ha kontor og administrasjonssted i Kjøpmannsgata 1 i Stjørdal.

Frihetskamp noterer at Stjørdals Avis’ lesere mest sannsynlig har reagert negativt på nyheten, da kommentarfeltet har blitt stengt med følgende melding:

Capture

Kilde:
Studenter må ut, asylsøkere flytter inn