Hjem Nyheter Studie: Fire av fem «transeksuelle» lider av mentale forstyrrelser

Studie: Fire av fem «transeksuelle» lider av mentale forstyrrelser

FORSKNING En ny studie utført av Universitet i Boston viser at 78 prosent av studentene som identifiserer seg som «transeksuelle» oppfyller kriteriene for minst én psykisk lidelse.

Foto: Alex Garland

I et intervju med nyhetsbyrået Reuters avslørte Sarah Ketchen Lipson fra Boston University’s School of Public Health en studie fra 2015 til 2017 som viste at «kjønnsminoritetene» på universitet var fire ganger mer utsatt for psykiske lidelser enn studenter som identifiserte seg med sitt biologiske kjønn.

Ifølge studien gjelder betegnelsen «kjønnsminoritet» personer som identifiserer seg som trans, ikke-binære eller skeive (genderqueer). Av disse skal nesten 60 prosent ha blitt flagget for depresjon av forskningen, og at over en tredjedel hadde sagt at de seriøst hadde vurdert selvmord som et alternativ. Spesielt transkjønnstudenter hadde en høy grad av selvmordsforsøk – høyere enn alle de andre «kjønnsminoritetene».

Bemerkelsesverdig antydet også forskningen at mentale helseforstyrrelser langt i fra er uvanlige blant den øvrige studentpopulasjonen ved de kulturmarxistiske indoktrineringsanstaltene, og omlag 45 prosent av studentene oppfyller kriteriene for en psykisk lidelse.

Les også:
FILM: The dangers of a transgender ideology
Familie i California lot femåring og åtteåring bytte kjønnsidentitet – «Våre barn er transer»
Leger og forskere advarer: «Unge kan komme til å angre kjønnskorrigering»
Studie: Kjønnsdysfori kan være et resultat av gruppepress
Irreversibel kjønnskorrigerende kirurgi – inngrepet stadig flere angrer