Hjem Nyheter Studie: Fire av fem «transeksuelle» lider av mentale forstyrrelser

Studie: Fire av fem «transeksuelle» lider av mentale forstyrrelser

17

FORSKNING En ny studie utført av Universitet i Boston viser at 78 prosent av studentene som identifiserer seg som «transeksuelle» oppfyller kriteriene for minst én psykisk lidelse.

Foto: Alex Garland

I et intervju med nyhetsbyrået Reuters avslørte Sarah Ketchen Lipson fra Boston University’s School of Public Health en studie fra 2015 til 2017 som viste at «kjønnsminoritetene» på universitet var fire ganger mer utsatt for psykiske lidelser enn studenter som identifiserte seg med sitt biologiske kjønn.

Ifølge studien gjelder betegnelsen «kjønnsminoritet» personer som identifiserer seg som trans, ikke-binære eller skeive (genderqueer). Av disse skal nesten 60 prosent ha blitt flagget for depresjon av forskningen, og at over en tredjedel hadde sagt at de seriøst hadde vurdert selvmord som et alternativ. Spesielt transkjønnstudenter hadde en høy grad av selvmordsforsøk – høyere enn alle de andre «kjønnsminoritetene».

Bemerkelsesverdig antydet også forskningen at mentale helseforstyrrelser langt i fra er uvanlige blant den øvrige studentpopulasjonen ved de kulturmarxistiske indoktrineringsanstaltene, og omlag 45 prosent av studentene oppfyller kriteriene for en psykisk lidelse.

Les også:
FILM: The dangers of a transgender ideology
Familie i California lot femåring og åtteåring bytte kjønnsidentitet – «Våre barn er transer»
Leger og forskere advarer: «Unge kan komme til å angre kjønnskorrigering»
Studie: Kjønnsdysfori kan være et resultat av gruppepress
Irreversibel kjønnskorrigerende kirurgi – inngrepet stadig flere angrer

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
17 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jan-Christopher
2 år siden

Ikke overaskende…

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Ja, det skal ikke mye omløp i hodet til for å kunne se at disse mennesker lider av mentale forstyrrelser. Dette er folk som tidligere fikk hjelp hos psykiatrien, men som nå ser ut til å ha blitt kastet ut på gata og oppfordret til å omfavne og dyrke sin mentale forstyrrelse.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Stadig får vi høre at forekomsten av psykiske lidelser, især de «lettere» – angst, depresjon – øker, især blant de unge(og hovedsaklig «streite»). Da er det ikke rart at åpenbart sinnsforvirrede «transer» topper alle statistikker, og at over 40% har forsøkt selvmord. Og dette skal pådyttes barn og unge, til ubotelig skade for de som biter på kroken og gjør alvor av ideer om at de er «født i feil kropp». Som for gutter å bli injisert med kvinnelige hormoner før de er i pubertet, og så å skjære vekk penis/omdanne den til noe som ligner en vagina. Stakkars barn,… Les mer »

Fredrik
Fredrik
2 år siden

Forstyrra mennesker

H.L
H.L
2 år siden

Ja, det er ikke vanskelig å se 🙂

Roar
Roar
2 år siden

Før, da forstyrra mennesker fikk hjelp gjennom psykiatrien, kunne man ihvertfall føle litt med dem, synes synd om dem og håpe det bedret seg for dem. Men nå, da deres forstyrrelser blir promotert og oppmuntret som noe bra og moteriktig, rettet mot barn, da føler jeg ikke annet enn forbanna avsky mot slike mennesker.

Grim
Grim
Svar til  Roar
2 år siden

Psykiatriske behandlere lider av en pessimisme som smitter over på pasientene, de former folk til å bli hen-kjønn

Kim Andreassen
Kim Andreassen
2 år siden

Står galehusene tomme?

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Forundrer meg ikke. De er en gjeng merkelige skapninger

Asgaut
Asgaut
Svar til  Kim Larsen
2 år siden

Det er nok generelt sett ikke så lett å være transe. Jeg synes man skal ha det med seg i bakhodet og være grei mot transer.

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Asgaut
2 år siden

Jeg synes transene skal være grei med barna og la barna slippe å ta skade av deres eksperimenter. Så synes jeg transene heller skal søke hjelp, og ikke minst få hjelp, fremfor at denne forstyrrelsen skal få spredning i samfunnet ved å hylles og oppmuntres.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Roy Vey
2 år siden

Jeg er ikke enig i at barn på generelt grunnlag tar skade av å se eller oppleve transer på offentlige steder, eller i sin nære omgangskrets.

Men ok, la oss legge premisset ditt til grunn at de gjør det, og overføre det til noe annet som gjerne barn kan ta skade av – nemlig samlivsbrudd.

Mener du det bør innføres forbud mot skilsmisse for gifte par med mindreårige barn, og at samboere som har mindreårige barn ikke får lov til å flytte fra hverandre, fordi barn kan ta skade av å bli utsatt for foreldrenes samlivsbrudd?

Nordboer
Nordboer
Svar til  Asgaut
2 år siden

Du klarer å sammenlikne det å kappe av smågutters peniser med samlivsbrudd, er du helt syk?

Hvorfor kommer du hit bare for å beskytte homofili og overgrep mot barn?

Asgaut
Asgaut
Svar til  Nordboer
2 år siden

Hva er det du sauser sammen? Kappe av smågutters peniser? For en uvitenhet og total mangel på kunnskap. Vet du virkelig ikke at en person må minst være fylt 18 år før det i hele tatt kan være på tale å utføre kjønnskorrigerende kirurgi. Det finnes da en god del transer som ikke går til kirurgiske skritt også. Ingen som tvinger noen til noe. Det optimale er å være født i riktig kropp. Roy Vey og jeg snakket om hva som kan skade barn. Dersom det å bli eksponert for transer skader barn, må man vel ta for seg alle… Les mer »

David T
David T
2 år siden

De skulle fått hjelp, ikke oppmuntret til å bli verre.

Hanne
Hanne
2 år siden

Dette er ikke veldig overraskende. Bare å se på bildet av dem. Freakshow

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden