Hjem Nyheter Studie: Kjønnsdysfori kan være et resultat av gruppepress

Studie: Kjønnsdysfori kan være et resultat av gruppepress

2

FORSKNING Ifølge en amerikansk studie kan hele 87 prosent av tilfeller av kjønnsdysfori skyldes gruppepress. Studien har ført til massiv kritikk fra homolobbyen.

En studie utført av professor Lisa Littman ved Brown University i USA har blitt sterkt kritisert av homolobbyen. Ifølge studien, som hovedsakelig fokuserer på tenåringsjenter, er så mye som 87 prosent av kjønnsdysfori blant unge mennesker et resultat av at andre i deres omgangskrets også fikk ideen om at de tilhører det motsatte kjønn.

Studien viser også at tenåringene økte betydelig i popularitet i omgangskretsen etter at de «kom ut av skapet» som transpersoner, og at 62,5 prosent av tenåringene hadde psykiske funksjonshemninger fra tidligere. I 36,8 prosent av tilfellene kom også majoriteten(!) av omgangskretsen også ut som transpersoner, og i nesten halvparten av tilfellene hadde tenåringene vært involvert i selvskading.

«Det vanligste resultatet av at personen «kom ut» som transseksuell var at vedkommende sin helse og forhold til sine foreldre ble sterkt forverret. I ca. halvparten av tilfellene forsøkte personen å skjerme seg helt fra sine foreldre, og stolte kun på informasjon om kjønnsdysfori fra andre personer som led av kjønnsdysfori», skriver Littman i rapporten.

Et bemerkelsesverdig funn i studien er at 23,5 prosent av foreldrene godtok det forvirrede barnets kjønnsdysfori med en gang.

Studien har fått homolobbyen i USA til å gå gjennom taket. Kritikken ble så sterk at Brown University forsøkte å sensurere studien. For eksempel sammenlignet Diane Ehrensaft, direktør for en kjønnsbytteklinikk i San Francisco, studien med «Ku Klux Klan».

Lisa Littman mener selv at studien viser tydelig at foreldre ikke bør gå med på kjønnbytteoperasjoner bare fordi deres barn plutselig ønsker det, noe som dessverre ikke er en selvfølge i dagens samfunn.

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
AnonymsurferProverbs 26:11 Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Tenkte jeg det ikke! Det er altså i hovedsak et «smittefenomen», og unge finner en forklaring på sin kjønnsforvirring som virker rimelig/fornuftig. Så går de til sine foreldre, dvs mødre, ofte enslige, og får støtte for denne forvirringen istedenfor rettledning og korreksjon. Ikke rart LHBTP-forkjemperne og deres støttespillere fråder av sinne over at noen våger å kaste lys over hva dette egentlig er, nemlig et forsøk på å normalisere noe som strider både mot naturen og Guds evige lover for mennesket.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Altså de samme metoder som ble brukt for hundre år siden for å få damer til å røyke sigaretter. Det hele er et rigget spill der proffe propagandister står bak. De benytter seg av bjellesauer (f.eks Nora i «Skam») og så følger goyim-flokken brekende etter i (((pride-toget))).

Søk etter info om (((Edward Bernays))), the «father of public relations», som var nevø av (((Sigmund Freud))).