Hjem Nyheter Studie: nasjonalister er mer attraktive enn venstrefolk

Studie: nasjonalister er mer attraktive enn venstrefolk

5

VITENSKAP En fersk studie viser at folk med «konservative» politiske synspunkter oppfattes som mer attraktive.

Ifølge en fersk studie av Rolfe Daus Peterson fra Susquehanna University og Carl Palmar fra Illinois State University er folk med såkalte konservative synspunkter mer attraktive enn folk med meninger som kan karakteriseres som venstre. Ifølge de to forfatterne er det første gang noen har undersøkt spørsmålet om hvorvidt folks politiske holdning korrelerer med hvor attraktive de oppfattes som.

I studien som ble publisert i desemberutgaven av avisen Politics and Life Sciences Journal sier forfatterne at de som har såkalte konservative politiske meninger pleier å være mye mer vellykkede og attraktive. Dette betyr ifølge forskerne at «konservative» personer ikke opplever det samme behovet for statlige inngrep for å sikre sin posisjon i samfunnet.

Da studien ble utført av to amerikanere har de to politiske leirene blitt delt inn i republikanere og demokrater. Studiens grove todelingen er derfor vanskelig å tilpasse et europeisk partisystem der de politiske leirene er mer presist oppdelt. I Europa hvor de forskjellige «høyregruppene» i politikken deles inn i alt fra sentrum til «høyreekstreme» klumpes de i USA sammen til én stor gruppe.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Dette er jo oppmuntrende for nasjonalister og alt-right folk! Tror gjerne mange tenker som så at dette er folk som tar sin nasjons skjebne på alvor og står opp for det de mener, til tross for utskjelling og hitling i PK-media.

Kim
Kim
4 år siden

Ikke så rart, hvem faen finner kvinner med rasta fletter, piercinger i lepper og øyenbryn, LHBTP-mennesker osv. tiltrekkende? Nei takk!

Mens Nordiske rakryggede menn og kvinner som går taktfast som på bildet over er selvfølgelig mer attraktive.

Thule
Thule
4 år siden

Problemet tross slike fakta som dette er at folk flest forblir i dvale til eksistensen deres ikke lenger er behagelig. Du kan vise dem sannheten, og de forstår det intellektuelt, men så lenge de har jobb og kan kjøpe dingser, alkohol og fråtse i luksus bryr de seg ikke. Livet må bli hardt for dem!

NordenSkjold
NordenSkjold
4 år siden

Folk med de beste gener er mest attraktive. Det er jo intet nytt.
Pga sine gode gener er dem også derfor intelligente nok til og forstå seg på naturen og forstå at f.eks mixing er en svekkelse fremfor en smart klekkelse.

At Hitler snakket sant er det ingen tvil om .

trackback
6 måneder siden

[…] Les også:Studie: nasjonalister er mer attraktive enn venstrefolk […]