Hjem Nasjonal kamp Media Studio Bothnia #1: Valgkampen i Boden

Studio Bothnia #1: Valgkampen i Boden

NETT-TV På lørdag ble premiereavsnittet til Studio Bothnia sendt. Robert Eklund, Simon Holmqvist og David Nilsson diskuterte blant annet valgkampen i Boden.

Studio Bothnia er en nysatsing hos Nordfront TV som vil ta for seg hendelser i Norr- og Västerbotten, med andre ord svenske Rede 6s virksomhetsområde. Den nærmeste tiden vil fokuset selvfølgelig være på valgkampen som Den nordiske motstandsbevegelsen driver i Boden kommune, men også andre aktiviteter og mediaprosjekter i nordre Norrland.

Faste programledere kommer til å være Robert Eklund og Simon Holmqvist, men det vil også komme returnerende gjester som Bodens kandidater til kommunestyret Bo Nilsson og David Nilsson.

I premiereavsnittet diskuterer Eklund og Holmqvist blant annet en offentlig flyvebladsutdeling i Boden med bodenseren David Nilsson, som stiller opp for Den nordiske motstandsbevegelsen i kommunevalget. Dessuten diskuteres noen dagsaktuelle nyheter fra Boden og omegn og aktiviteter i Rede 6.

Premiereavsnittet ble sendt direkte fra Norrlands dype skoger, så produksjonen er av det enklere slaget. Her er introen til Studio Bothnia:

https://youtu.be/Yj55Suaaxok

Se programmet her

https://youtu.be/s9f5U1ro8R8