Hjem Nyheter Styrket mistanke om Epsteins Mossad-forbindelser

Styrket mistanke om Epsteins Mossad-forbindelser

PEDOFILI Etter at en dommer tidligere denne uken offentliggjorde dokumenter som viser Jeffrey Epsteins kontakter, styrkes mistanken om koblinger til Mossad. Ifølge tidligere israelske spioner skal partnerens far, Robert Maxwell, ha vært bindeleddet mellom Epstein og Mossad.

Jeffrey Epstein. Foto: New York State Division of Criminal Justice.

Etter at den lenge hemmeligstemplede listen og dokumentene rundt den pedofile jøden Jeffrey Epstein ble offentliggjort tidligere denne uken, har mistanken om hans koblinger til den israelske etterretningstjenesten Mossad blitt styrket. Det Daily Mail kaller «bomben» i det frigitte materialet, er at Ehud Barak, som tidligere var statsminister i Israel og tjenestegjorde i den israelske hæren i 35 år, opptrer flere ganger ved navn i dokumentene.

I 2016 besøkte Barak leiligheten til Epstein på Manhattan og forsøkte å skjule seg ved å surre et skjerf rundt ansiktet, ifølge ham selv fordi «det var kaldt». Samme dag som den tidligere statsministeren besøkte Epstein, ble unge kvinner sett ankomme og forlate boligen. I tillegg til dette skal Barak ha møtt Epstein totalt 36 ganger.

Tidligere israelske spioner har også innrømmet at Epsteins internasjonale pedofile virksomhet hadde til oppgave å skaffe inkriminerende materiale om innflytelsesrike ledere i politikken og næringslivet, for da å utpresse dem.

Mossad-koblingen

Jeffrey Epsteins medskyldige, jødinnen Ghislaine Maxwell, hadde også en far som angivelig var Mossad-agent. Ghislaine fungerte som «Madam» for Epstein, det vil si at det var hun som lurte og lokket unge kvinner til Epstein og de høytstående personer som han kunne tenke seg å dele disse jentene med. Hennes far, Robert Maxwell, antas å ha vært bindeleddet mellom Epstein og Mossad i Jerusalem.

Akkurat som Epsteins påståtte selvmord, døde Maxwells far under merkelige omstendigheter da han angivelig falt fra båten sin utenfor kysten av Kanariøyene i 1991. Siden en dødsårsak aldri kunne fastslås, har det blitt spekulert i at han ble myrdet. I tillegg til den israelske presidenten og statsministeren, ble hans begravelse fulgt av minst seks nåværende og tidligere Mossad-sjefer.

Epstein skal ifølge den offisielle forklaringen ha hengt seg med et laken i cellen sin bare noen meter unna vaktene som skulle vokte ham. Han skal ha vært under konstant observasjon fordi han var suicidal, men vaktene som skulle overvåke ham de sov og surfet i stedet på internett. De hadde også forfalsket dokumenter slik at det fremsto som om de hadde utført de obligatoriske kontrollene av Epstein. Overvåkingskameraene skal også ha hatt mistenkelige problemer, og det finnes derfor ingen bilder av hva som faktisk skjedde i cellen den 10. august 2019, dagen det hevdes Epstein begikk selvmord.