Hjem Nyheter Susan Rosenberg og hennes velgjørere

Susan Rosenberg og hennes velgjørere

JØDISK HISTORIE May 19 Communist Coalition var organisasjonen som mange fra Weather Underground Organization gikk over til etter at organisasjonen hadde blitt oppløst.

Skjermbilde: Youtube.

Denne artikkelen er til stor del basert på denne kronikken. Den store forskjellen er at den du får lese her, peker ut personenes jødiske etnisitet.

Susan Rosenberg er en jødisk kvinne opplært til å hate det som hennes jødiske familie anså var rasisme, det vil si andre etniske uttrykk som går imot deres jødiske interesser. Rosenberg var delaktig i May 19 Communist Coalition, som oppsto etter at Weather Underground Organization (WUO) ble nedlagt. Hun var mistenkt som delaktig i Brink’s-ranet 1981, men aktor Rudolph Giuliani tiltalte henne aldri for dette. Ranet sluttet med at to politimenn og en vakt døde, flere andre personer som forsøkte å stoppe ranet ble også skadet. Ranet ble utført av seks personer fra Black Liberation Army og fire fra May 19 Communist Coalition. Disse fire var det jødiske paret David Gilbert og Kathy Boudin, jødinnen Judith Alice Clark og Marilyn Buck.

Gilbert og Boudin har en sønn med navnet Chesa Boudin, han ble adoptert av Bill Ayers og Bernadine Dohrn etter at paret ble fengslet for ranet på verditransporten. Chesa Boudin er idag statsadvokat i San Francisco og synes ideologisk å følge sine jødiske foreldres fotspor. Kathy Boudin ble løslatt i 2009 og fikk siden undervise på det prestisjefylte Columbia University.

På grunn av mistankene mot Rosenberg for ranet på verditransporten, ble hun etterforsket og arrestert i 1984 sammen med Timothy Bunk. Når politiet pågrep dem fant de falske id-kort, et arsenal av våpen, terroristmanualer og hele 290 kilogram eksplosiver som var stjålet. I rettsaken agerte de begge som sine egne advokater. De skrek ut marxistiske revolusjonære slagord, kalte dommeren for en gris og tigget domstolen om å gi de maksimal straff. Utenforstående spekulerer i om de begge trodde at det imperialistiske systemet (USA) skulle kollapse når som helst. Rosenberg ble dømt til 58 år i fengsel for hennes mange forskjellige forbrytelser.

Som vi vet falt ikke USA fra hverandre, dette forsto også snart jødinnen Rosenberg. Familien Rosenberg begynte derfor å arbeide for at Rosenberg skulle slippes fri fra fengselet. Rosenberg og flere andre fremstilles i dokumentaren Through the Wire som personer som er dømt for ikke-voldsomme forbrytelserJødinnen Nina Rosenblum har vært med på å forfatte og regissere dokumentaren.

Rosenbergs far søkte også om hjelp fra flere rabbinere, og rabbinerne så på Rosenberg som en politisk fange og de begynte også å arbeide for frifinnelse av henne. Dokumentaren ble fremvist i synagogen B’nai Jeshurun som jøden Jerrold Nadler besøkte. Nadler ble innvalgt til den amerikanske kongressen i 1992. Rosenbergs familie kontaktet han om hjelp og etter det forsøkte han å få Susan Rosenbergs straff senket. To år senere, i 1994, forsøkte han å få henne løslatt.

Timothy Blunk ble løslatt i 1997, men han var ikke mistenkt som delaktig i politidrapet slik Rosenberg hadde vært, det var mye som talte for at hun hadde vært delaktig. Hun ble nektet frifinnelse igjen til tross for fornyet press fra det jødiske kongressmedlemmet Nadler.

Rosenberg lærte opp folk i fengselet om HIV/AIDS, kommunisme og om de svartes historie fra tankesettet til radikale svarte ledere. Hennes veileder Henry Bean koblet henne til Howard Gutman. Gutman var ansatt på samme advokatfirma som president Bill Clintons advokat. Gutman som også er jøde og har vært USAs ambassadør til Belgia, besøkte Rosenberg sammen med en produsent fra tv-programmet 60 Minutes. Produsenten heter Steve Reiner og var tidligere medlem av Students for a Democratic Society (SDS). Det er usikkert om han er jøde, men det finnes kjente jøder som har Reiner som etternavn.

Jødinnen Susan Rosenberg fikk derfor sitte med Morley Safer (også jødisk) i 60 Minutes og dysset ned sin delaktighet og skylte på at hun havnet i (((feil selskap))). Bill Clinton benådet Susan Rosenberg de aller siste dagene av sin andre periode som president. Han hadde i ukene før fått et brev fra rabbineren Rolando Matalon som anså at Rosenberg var en politisk fange. I dette brevet var det et annet brev vedlagt fra selveste holocaust-mytomanen Elie Wiesel, som ba Clinton om å benåde jødinnen Rosenberg for hennes forbrytelser.

Den tidligere presidenten Bill Clinton og hans kone Hillary Clinton er to velkjente forbrytere. Deres eneste barn, Chelsea Clinton, er gift med den jødiske bankmannen Marc Mezvinsky.

Nadler forsøkte i ett intervju i 2011 å rettferdiggjøre sitt arbeid med å løslate Rosenberg, gjennom å minimalisere hennes gjerninger, han sa at «noen politifolk hadde blitt drept» samt at «hun ble dømt til 58 års fengsel for en dynamittgubbe».

Etter løslatelsen var Rosenberg tiltenkt en posisjon på Hamilton College. Nancy Rabinowitz, en jødisk aktivist for «sosial rettferd», var jødinnen som forsøkte å få henne ansatt. Nancy er en inngiftet slekting til Victor Rabinowitz som hadde et advokatfirma med jøden Leonard Boudin, hvis datter er Kathy Boudin.

Dette ble derimot forhindret da en professor gjorde verden oppmerksom på hva som holdt på å skje. På vei inn til en innsamlingsgalla for Hamilton College, måtte professorene og de andre deltagerne passere en gruppe sinte politimenn som demonstrerte mot selskapet. Administrasjonen valgte derfor å gi etter for presset.

Det ble avslørt for noen uker siden at Susan Rosenberg er nestleder i styret som håndterer de innsamlede pengene for Black Lives Matter. Hennes jødiske kamp består altså av å administrere voldsutøvere nå, istedenfor selv å være delaktig praktiserende voldsutøver.

Les også:
BLM-innsamlingene håndteres av gruppe med dømt jødisk terrorist i styret
Terrorgruppen (((The Weather Underground Organization))) – Del 1
Terrorgruppen (((The Weather Underground Organization))) – Del 2