Hjem Nyheter Norge SV-politiker griner ut i media – anmeldelse av Motstandsbevegelsen henlagt

SV-politiker griner ut i media – anmeldelse av Motstandsbevegelsen henlagt

SJOKK Gjesteskribent tar for seg nyheten om folkeforræderen Freddy André Øvstegård som griner ut i media etter at hans anmeldelse av Motstandsbevegelsen ble henlagt i august.

Freddy Øvstegård og Victoria Horne. FOTO: Skjermdump fra Halden Arbeiderblad.

SV-politiker og homolobby-aktivist Freddy Andrè Øvstegård liker visst svært dårlig å bli kalt folkeforræder, det selv om han fremmer en politikk som helt klart innebærer folkeforræderi. Han har selv ingen problemer med å kalle folk for «nazister» og har nok heller ikke de store problemer med å ty til ord som landsviker om nasjonalsosialister.

Det som trigget SV-politikeren denne gang var symbolske plakater med en galge og teksten «reservert for folkeforrædere». Øvstegård ønsket å ta dette helt bokstavelig, hvorpå han gikk til politiet med en anmeldelse. Men det gikk nå ikke helt som han forventet, og saken ble henlagt i august. Hvorvidt Øvstegård også har anmeldt sine venstreekstreme meningsfeller for kartlegging og trusler mot politiske meningsmotstandere, samt spredning av propaganda som tydelig oppfordrer til vold og drap er dog uvisst.

Frekk som en SV-politiker forsøker han seg med «terror-kortet» ettersom det ikke gikk helt som forventet med anmeldelsen:

– Selv etter to høyreekstreme terrorangrep i dette landet viser politiet at de ikke evner å prioritere denne trusselen. I dag, etter dette, kan jeg ikke si at jeg har tillit til politiets og myndighetenes arbeid mot høyreekstremisme. Det blir ikke tatt på tilstrekkelig alvor i hele systemet, mener Øvstegård.

SV-politikeren mener altså rett frem at hans politiske meningsmotstandere, såkalte høyreekstreme, ikke skal ha rett til å ytre seg politisk i Norge, men motarbeides av myndighetene. Hans argumentasjon for å bedrive politisk sensur er å dra frem to enkeltepisoder hvor «høyreekstreme» har begått terrorangrep i Norge. Han unnlater dog å nevne at Norges første internasjonale terrorist var venstreekstremisten Lars Gule, som selv har sin bakgrunn i SVU (senere SU) og SV, samt at SV-politikeren Hamad Shoraidah i 2015 ble pågrepet på jobb, siktet for terror.

– I denne saken har politiet ikke vist forståelse for forskjellen mellom drittslenging i kommentarfelt og organiserte nazister som trener på vold, oppfordrer til vold, og har begått vold i våre naboland, forteller Øvstegård.

SV-politikeren antyder her at Motstandsbevegelsen er en voldelig organisasjon, men sannheten er at Motstandsbevegelsen er en nasjonalsosialistisk bevegelse som fører frem sitt politiske budskap gjennom blant annet folkeopplysning, tradisjonell gateaktivisme, torgmøter, demonstrasjoner og andre mer utradisjonelle aksjoner, men som til tider møter på meningsmotstandere som går til fysisk angrep. Med tanke på venstreekstremistenes stadige angrep på politiske meningsmotstandere så er det heller ikke unaturlig å trene selvforsvar, samt møte deres angrep. Når myndighetene heller velger å beskytte venstreekstremistene og slå ned på de som måtte forsvare seg mot deres angrep, så er det heller ikke så rart at enkelte motstandsmenn er gitt en dom for nettopp dette.

Les også:
Folkeforræder føler seg truet – anmelder Motstandsbevegelsen
Vil at forbud av Motstandsbevegelsen skal bli fanesak for SV
Ytringsfrihetshatere spyr ut løgn og hets i fiendemedia
Føler seg utrygg i Sarpsborg – på grunn av Motstandsbevegelsen
Tidligere SV-politiker terrorsiktet – rettssaken starter i august
Sosialistisk Ungdom vil ha undervisning om sexleketøy og onani inn i barneskolen