Hjem Nyheter Norge SV-politiker griner ut i media – anmeldelse av Motstandsbevegelsen henlagt

SV-politiker griner ut i media – anmeldelse av Motstandsbevegelsen henlagt

16

SJOKK Gjesteskribent tar for seg nyheten om folkeforræderen Freddy André Øvstegård som griner ut i media etter at hans anmeldelse av Motstandsbevegelsen ble henlagt i august.

Freddy Øvstegård og Victoria Horne. FOTO: Skjermdump fra Halden Arbeiderblad.

SV-politiker og homolobby-aktivist Freddy Andrè Øvstegård liker visst svært dårlig å bli kalt folkeforræder, det selv om han fremmer en politikk som helt klart innebærer folkeforræderi. Han har selv ingen problemer med å kalle folk for «nazister» og har nok heller ikke de store problemer med å ty til ord som landsviker om nasjonalsosialister.

Det som trigget SV-politikeren denne gang var symbolske plakater med en galge og teksten «reservert for folkeforrædere». Øvstegård ønsket å ta dette helt bokstavelig, hvorpå han gikk til politiet med en anmeldelse. Men det gikk nå ikke helt som han forventet, og saken ble henlagt i august. Hvorvidt Øvstegård også har anmeldt sine venstreekstreme meningsfeller for kartlegging og trusler mot politiske meningsmotstandere, samt spredning av propaganda som tydelig oppfordrer til vold og drap er dog uvisst.

Frekk som en SV-politiker forsøker han seg med «terror-kortet» ettersom det ikke gikk helt som forventet med anmeldelsen:

– Selv etter to høyreekstreme terrorangrep i dette landet viser politiet at de ikke evner å prioritere denne trusselen. I dag, etter dette, kan jeg ikke si at jeg har tillit til politiets og myndighetenes arbeid mot høyreekstremisme. Det blir ikke tatt på tilstrekkelig alvor i hele systemet, mener Øvstegård.

SV-politikeren mener altså rett frem at hans politiske meningsmotstandere, såkalte høyreekstreme, ikke skal ha rett til å ytre seg politisk i Norge, men motarbeides av myndighetene. Hans argumentasjon for å bedrive politisk sensur er å dra frem to enkeltepisoder hvor «høyreekstreme» har begått terrorangrep i Norge. Han unnlater dog å nevne at Norges første internasjonale terrorist var venstreekstremisten Lars Gule, som selv har sin bakgrunn i SVU (senere SU) og SV, samt at SV-politikeren Hamad Shoraidah i 2015 ble pågrepet på jobb, siktet for terror.

– I denne saken har politiet ikke vist forståelse for forskjellen mellom drittslenging i kommentarfelt og organiserte nazister som trener på vold, oppfordrer til vold, og har begått vold i våre naboland, forteller Øvstegård.

SV-politikeren antyder her at Motstandsbevegelsen er en voldelig organisasjon, men sannheten er at Motstandsbevegelsen er en nasjonalsosialistisk bevegelse som fører frem sitt politiske budskap gjennom blant annet folkeopplysning, tradisjonell gateaktivisme, torgmøter, demonstrasjoner og andre mer utradisjonelle aksjoner, men som til tider møter på meningsmotstandere som går til fysisk angrep. Med tanke på venstreekstremistenes stadige angrep på politiske meningsmotstandere så er det heller ikke unaturlig å trene selvforsvar, samt møte deres angrep. Når myndighetene heller velger å beskytte venstreekstremistene og slå ned på de som måtte forsvare seg mot deres angrep, så er det heller ikke så rart at enkelte motstandsmenn er gitt en dom for nettopp dette.

Les også:
Folkeforræder føler seg truet – anmelder Motstandsbevegelsen
Vil at forbud av Motstandsbevegelsen skal bli fanesak for SV
Ytringsfrihetshatere spyr ut løgn og hets i fiendemedia
Føler seg utrygg i Sarpsborg – på grunn av Motstandsbevegelsen
Tidligere SV-politiker terrorsiktet – rettssaken starter i august
Sosialistisk Ungdom vil ha undervisning om sexleketøy og onani inn i barneskolen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
16 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tingretten
Tingretten
3 år siden

Jeg er av den oppfatning at teksten «fuck nazister» i sammenheng med «leve homolobbyen» – i denne kontekst, uten tvil er en oppfordring til voldtekt av nazister.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Tingretten
3 år siden

Ukens hittil beste kommentar, Tingretten…hehehe.

Men er ikke norsk politi lakeier for den liberale eliten her i landet?
Og så henlegger de denne saken? Forstå det den som kan 🙂

Nazisten Jens
Nazisten Jens
Svar til  Tingretten
3 år siden

Ja, samme her. Jeg bokstavelig talt skalv da jeg jeg leste det. Her oppfordrer man til voldtekt av politiske opponenter og Politiet gjør ingenting. Det er krise for demokratiet.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Nazisten Jens
3 år siden

Du får anmelde Øvstegård for oppfordring til voldtekt, Jens. Slikt kan være straffbart. Kan hende får du et annet svar fra politiet enn det Øvstegård fikk..hehe

Litt slurvete skriving av gjesteskribenten. Står «Øvstergård» et par steder. Han heter «Øvstegård». Viktig å være presis og få navn korrekt. Øker troverdigheten.

This Goy Knows!
This Goy Knows!
Svar til  Asgaut
3 år siden

Tror ikke vi skal bry oss særlig med det Asgaut. Øvstegård ser jo ut til å ha slurvet litt selv med skrivingen. «Nazist»?

Richard
Svar til  Tingretten
3 år siden

Er mange varianter av knus nazisme, nasjonalisme osv.. I tillegg så er det et ubestridelig faktum at det er venstresiden som stort sett er de voldelige som sammen med sine ledere er de som bokstavelig går inn for å angripe og prøve å knuse meningsmotstanderne

Hanne
Hanne
3 år siden

Takk for gratis reklame fra de gale på venstresiden. De vet å gi organisasjonen medieomtale.
Kampen fortsetter ?

Steinar
Steinar
3 år siden

I motsetning til lett krenkbare folkeforrædere, så soler heller nasjonalsinnede seg i skjellsord fra sine meningsmotstandere og løper ikke til nærmeste politistasjon for å levere inn en anmeldelse. Få deg ryggrad Øvstergård.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Steinar
3 år siden

Har stor sans og respekt for Øvstegård (ikke Øvstergård, som du skriver).
Men jeg er enig med deg i at han kunne ha spart seg å politianmelde dette.

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

SV, som faktisk har fostret to terrorister, og som på alvor ønsker å forby politisk opposisjon, det er vel heller et parti som burde vært under lupen og ansett som en trussel mot rikets sikkerhet og demokratiet.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Haraldsson
3 år siden

Hva slags terrorhandlinger er Gule og Shoraidah dømt for?

Dersom SV pga av disse to skal anses som en trussel mot rikets sikkerhet, hva da med Motstandsbevegelsen som kan kobles mot Manshaus (eller du vil kanskje benekte dette)?

Det må uansett være en grunn til at Manshaus følte seg tiltrukket av Motstandsbevegelsen.

Og nå kommer han til å bli dømt for forsøk på terrorhandling og muligens overlagt, i alle fall forsettelig, drap på en uskyldig 17 år gammel jente.

Eller uskyldig og uskyldig, hun tilhørte jo feil rase da…

This Goy Knows!
This Goy Knows!
Svar til  Asgaut
3 år siden

Terroristene Lars Gule og Shoraidah, var begge i SV, i motsetning til Manshaus som aldri ble tatt opp i Motstandsbevegelsen. La den synke inn litt 😉

Tiltrukket av? Nå skal man vel strengt talt ikke begynne å dømme partier og bevegelser etter hvem som har vært tiltrukket av disse, eller hva Asgaut? Da hadde nok SV og hele venstresiden fått en god del skit å måtte svare for.

Morten
Morten
3 år siden

Ikke rart han støtter homolobbyen, SV vil jo ha undervisning om sexleketøy og onani inn i barneskolen. Syke folk!

https://imgur.com/a/Q0mgNlz

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Hehe fantastisk.

trackback
3 år siden

[…] Les mer: (((Antirasistisk senter))) tar til orde for å forby Motstandsbevegelsen Gruppetenkning forårsaker rasisme, mener jødiske Ervin Kohn Ervin Kohn: – Slakteloven er antisemittisk Ervin Kohn gir regler for debatt, men bryter selv mot samtlige regler Vil at forbud av Motstandsbevegelsen skal bli fanesak for SV Ytringsfrihetshatere spyr ut løgn og hets i fiendemedia SV-politiker griner ut i media – anmeldelse av Motstandsbevegelsen henlagt […]

trackback
3 år siden

[…] skal bli fanesak for SV Ervin Kohn vil innføre diktatur i demokratiets navn – SV henger seg på SV-politiker griner ut i media – anmeldelse av Motstandsbevegelsen henlagt Ytringsfrihetshatere spyr ut løgn og hets i fiendemedia OPPDATERT: Motstandsbevegelsens aktivisme […]