Hjem Nyheter Norge SV-politiker griner ut i media, IGJEN

SV-politiker griner ut i media, IGJEN

OFFERROLLEN SV-politiker Torbjørn Taranger ikler seg nok en gang offerrollen og løper til lokalavisen i håp om å høste sympati. Det gikk dog ikke helt som forventet ettersom folk nå retter sin kritikk mot Taranger.

Torbjørn Taranger (Foto: Avisa Nordhordaland). I bakgrunnen: Ulovlige innvandrere i opprør på den greske øya Lésvos.

SV-politiker Torbjørn Taranger griner nå atter en gang ut i lokalavisen, og denne gang over å bli omtalt på Frihetskamp. Overfor Avisa Nordhordland spiller han nok en gang offer og uttrykker at det var «ekkelt» å se bilde av seg selv, samt omtalt som folkeforræder og løgner.

– Det er ekkelt å sjå det. Det er ikkje noko hyggeleg å vere ei målskive på den måten, sier en «gråtkvalt» Taranger til Avisa Nordhordland.

Les: OPPDATERT: Motstandsbevegelsens aktivisme trigger løgnpolitiker i Bergen

Selv har han kommet frem til at det må være dette med at han hjelper båtflyktninger til å invadere Lesbos som ligger bak ordvalget folkeforræder. På spørsmål om hvordan han stiller seg til det å bli kalt en løgner og folkeforræder svarer han følgende til lokalavisen:

– Folkeforrædar er jo frå då eg hjelpte båtflyktningane i Lesbos.

At det kan skyldes hans tilhørighet til SV og da deres norskfiendtlige politikk virker ikke helt til å ha gått opp for Taranger.

Avisa Nordhordland skriver videre at «trass i Nordfront sin artikkel har Taranger blitt møtt med mange støttande meldingar etter at Avisa Nordhordaland publiserte den første saka» og går da direkte til at hans kone og barn støtter han.

Til tross for at den unge journalisten Sirill Heimdal skal ha blitt nokså trigget over at Frihetskamp først skrev at Bergensavisen publiserte saken, noe de også gjorde, har hun selv valgt å skrive Nordfront, fremfor Frihetskamp. Og det til tross for at Nordfront ikke har publisert saken.

Overfor lokalavisen Strilen virker det som om Taranger nok en gang hentyder til at Motstandsbevegelsen skulle ha truet ham på noen måte, noe Tommy Olsen, sjef over den norske grenen av Den nordiske motstandsbevegelsen har uttalt er ren løgn fra Taranger. Hvorvidt noen andre derimot skal ha truet ham er uvisst, men ifølge ham selv er altså «saken henlagt» – eller kanskje aldri oppstått?

Ifølge Taranger selv skal han ha mottatt både trusselbrev, trusler i form av telefonsamtaler, meldinger på Messenger, samt det han beskriver som telefonterror. Isåfall skulle man jo nesten tro politiet hadde mer en nok av materiale til å løse saken og da pågripe de som angivelig skulle ha kommet med slike trusler, men som sagt er «saken henlagt» ifølge Taranger selv, og da er selvfølgelig ingen bevis for disse påstandene fremvist.

Strilen skriver i sin artikkel at det ikke bare var «høyreekstreme» som fikk gjennomgå av SV-politiker Taranger.

«Han skulda også ein annan person for å vera neo-nazist på Oppslagstavle for Alver kommune, ei side på Facebook der folk kan poste aktuelle saker frå regionen.»

Taranger går altså nok en gang løs på de som måtte mene noe annet enn ham selv og kaller dem «nynazister». Etter angrepet ble Taranger invitert på kaffe med vedkommende som han angrep denne gangen, men avstod altså fra denne muligheten ettersom han ikke kan «forandre meningene» til vedkommende.

– Eg kan ikkje ENDRE MEININGA til vedkommande, og vil ikkje sosialisere med ein person med slike haldningar, forteller SV-politikeren som aktivt arbeider mot demokrati og ytringsfrihet.

Ikke nok med det begynner Taranger å bli paranoid og påstår at samme person skal ha opprettet «flere falske profiler» på Facebook for å gå imot ham. Nok en vill påstand uten bevis.

– Det at han opprettar fleire brukarar mot meg, viser ein karakter som er på bærtur. Det ser du tydelig på bloggen hans også, hevder Taranger.

Frihetskamp har også denne gangen vært i kontakt med Tommy Olsen for en kommentar:

– Det er nok helt sikkert mange som her vil begynne å spekulere i om ikke Taranger mulig har en diagnose der han stadig føler seg forfulgt, men det er dog ukjent for meg. Men, han burde kanskje tatt imot den kaffe-invitasjonen slik at han kanskje kunne vennet seg til det faktum at det i Norge finnes mennesker med ulike meninger.

Les også:
OPPDATERT: Motstandsbevegelsens aktivisme trigger løgnpolitiker i Bergen
SV-politiker griner ut i media – anmeldelse av Motstandsbevegelsen henlagt
Ervin Kohn vil innføre diktatur i demokratiets navn – SV henger seg på
Vil at forbud av Motstandsbevegelsen skal bli fanesak for SV