Hjem Nyheter Svart BLM-aktivist trykket kneet sitt ned på halsen til en 2 år...

Svart BLM-aktivist trykket kneet sitt ned på halsen til en 2 år gammel hvit jente

9

ANTI-HVIT En svart BLM-aktivist har blitt arrestert etter å ha trykket kneet sitt ned på halsen til en gråtende 2 år gammel hvit jente.

BLM-aktivisten Isaiah Jackson mishandler en 2 år gammel hvit jente. Foto: snapchat.

Den svarte BLM-aktivisten Isaiah Jackson (20) har blitt arrestert av politiet i Clark County i Ohio, USA. Årsaken er at politiet har gjort seg oppmerksom på et bilde som har blitt delt på sosiale medier. Bildet viser en 2 år gammel hvit jenta, med bleie, bli holdt fast av noen i bakgrunnen, mens Jackson trykker kneet sitt ned mot det gråtende barnets nakke.

På bildet hadde Jackson skrevet «blm now mf», hvilket betyr «svarte liv teller nå, mammaknullere».

Den lille jentas bestemor skriver på Facebook at bildet er tatt mens jenta var sammen med sin mor, som for øyeblikket dater Jackson. Jentas mor har til og med forsøkt å forsvare bildet ved å kalle kritikerne «ignorante», samt at de «ikke skadet henne», til tross for at jenta gråt på bildet.

Jackson har tidligere blitt arrestert for flere tilfeller av innbrudd, overgrep og vold i hjemmet, skriver Tusker Daily.

Les også:
FILM: Black Lives Matter-afrikaner i USA: «Drep alle hvite barn!»
Ung hvit kvinne drept av BLM-mobb – sa ”All lives matter”
VIDEO: BLM/Antifa utnytter små barn i politisk kamp – marsjerer med «Fuck the police»-plakater
Obduksjonen bekrefter: George Floyd ble ikke kvalt til døde

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom
Tom
1 år siden

Fy faen for et jævla svin. Og den dårlige unnskyldningen av en «mor» er et prima eksempel på mennesker som aldri burde fått barn.

Øystein
Øystein
1 år siden

Fy faen! Jævla nigger!

Robert
Robert
1 år siden

Hvor skadet har ikke vårt folk blitt når en hvit mor velger å raseblande med en ikke-hvit, kriminell «gangster» for å derretter forsvare vedkommende når det blir begått grove overgrep mot hennes eget barn? Helt uforståelig. Og hvor f##n er faren til barnet? Avskum som dette skal ikke fengsles, avskum som dette skal dømmes til døden.

Espen
Espen
1 år siden

Syke jævla svin.

Heimdal
1 år siden

Hatet mot hvite folkeslag har ingen grenser. Se bare grusomhetene som hender med nedslaktingen av hvite i Sør-Afrika. De oppfører seg ikke annerledes i andre verdensdeler mot hvite, de lærer seg heller ikke sivilisert samfunn bare de tar flyet hit som mange tror. Det ligger i genetikken. «Du kan hente ett palmetre fra jungelen, men du kan aldri ta jungelen ut av palmetreet».

JPH
JPH
Svar til  Heimdal
1 år siden

Hvorfor skal noen hate hvite folk ??? De som hater noen for hudfarge er enten dumme folk eller noen som er kriminelle og narkomaner !

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Dette er vel et såkalt «statement», og viser hva svarte ønsker å gjøre mot hvite, til og med forsvarsløse barn, overlatt til jungle people av en raseforrædersk mor. BLM, finansiert og ledet av Soros og andre jøder, vil – om det lykkes, bl.a. hvis Biden vinner valget – føre til massedrap på hvite, som ikke vil få hjelp fra politiet(som frykter «defunding» og anklager om rasisme), om de forsvarer seg mot svarte bander som invaderer nabolag og trenger inn i hus. Hatet mot de hvite, som har blitt pisket opp i kjølvannet av helgenen George Floyds død, er gjennomgripende og… Les mer »

HMF
HMF
1 år siden

Enkelte skulle aldri ha hatt barn.
Ekkel og ødelagte folk.

Morten
Morten
1 år siden

Ring KKK.