Hjem Nyheter Norden Svart kvinne skal spille vikingen Håkon Eriksson i ny jødisk tv-serie

Svart kvinne skal spille vikingen Håkon Eriksson i ny jødisk tv-serie

7

ANTIHVIT PROPAGANDA Den «svensk-danske» og svarte skuespillerinnen Caroline Henderson skal spille vikingen Håkon Eriksson i den nye jødiske tv-serien «Vikings: Valhalla».

Venstre: Tegning av vikingen Håkon Eriksson. Høyre: Skuespillerinnen Caroline Henderson. Foto: Twitter.

Skaperne av den velkjente TV-serien «Vikings» holder nå på å produsere en oppfølger som går under navnet «Vikings Valhalla». Oppfølgerserien utspiller seg hundre år etter forgjengeren, og vil følge noen av vikingtidens mest kjente nordboere.

For eksempel vil vikingene Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter og Harald Hardrada finnes på rollelisten. En annen person som omtales i Snorre Sturlassons Edda, og finnes i den nye tv-serien — er Håkon Eriksson Ladejarl.

Sistnevnte ble født på slutten av 900-tallet og ble i løpet av sin levetid konge over Norge og anses generelt å ha vært en dyktig kriger. Derfor ble også mange sjokkerte da de fikk høre hvem som skulle spille rollen som Eriksson Ladejarl.

Det er nemlig den «dansk-svenske» afrikaneren Caroline Henderson som får rollen som den omtalte vikingen. Produksjonen anså altså at den mørke jazzsangerinnen passet perfekt i rollen som denne høyreiste nordmannen.

Det er heller ikke første gang Hollywood lar afrikanere eller andre rasefremmede skildre europeiske helter på filmlerretet. Tidligere har afrikanere opptrådt som den nordiske guden Heimdal, den romerske keiseren Julius Ceasar, og den finske nasjonalhelten Gustav Mannerheim, for å nevne noen.

Svarte skuespillere som opptrer som hvite.
Foto: Twitter.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Hvem er det som pusher negre på oss, i film, media, osv? Og som ikke bryr seg om historiske fakta men frekt omskriver og «nytolker» ut fra «artistisk frihet»? Det er ikke bare (((de du vet))), men også raseforræderne blant oss, som antagelig lider av en sinnsforvirring om «hvitt privilegium» som så skal rettes opp med å pushe brune og negre på oss i tide og utide. Og de stakkars negrene tar nok imot og aner lite om hva de brukes til, antagelig.

Gjermund Hougen
Gjermund Hougen
1 år siden

Det er kun en ting å gjøre, boikotte og nekte å se på disse historie forfalskingene. For nå er det ut med hvite og inn med negre/fargede.

Gunn Rakel Basmen
Gunn Rakel Basmen
1 år siden

Hva med en hvit mann i rollen som Mulan, eller en hvit kvinne i rollen som Martin Luther King? Da hadde det nok blitt bråk

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Gunn Rakel Basmen
1 år siden

Mel Gibson som Martin Luther King.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Velkommen til klovneverden.

NPC
NPC
1 år siden

Bare tilfeldig, ingenting foregår her.

Catabienze
Catabienze
1 år siden

Gjør de det fordi de planlegger å utslette den hvite rasen, sånn at fremtidige generasjoner ikke skal vite at hvite fantes?

Når jeg har vært vitne til historieforfalskningen som har funnet sted i sanntid de siste 6 årene, så har jeg tenkt at de kanskje gjør det for å indoktrinere fremtidige generasjoner. Når det ikke er flere vitner igjen til å fortelle sannheten, vil ingen vite hva som egentlig skjedde.