Hjem Nyheter Svart mann direktestrømmet masseskyting i Memphis

Svart mann direktestrømmet masseskyting i Memphis

SVART TERROR Fire er døde og tre skadede etter en masseskyting i byen Memphis, utført av en svart mann.

Foto via Hypen-Report.

En afrikaner har blitt arrestert etter at han skjøt vilt rundt seg i byen Memphis i delstaten Tennessee onsdag. Som et resultat av masseskytingen er fire døde og tre skadet i det som ser ut til å ha vært tilfeldige angrep. Afrikaneren strømmet masseskytingen direkte på Facebook, og var aktiv i over åtte timer før han ble arrestert av politiet.

Afrikaneren har blitt identifisert som 19-årige Ezekiel Kelly, og skal tidligere ha en voldshistorikk.

Kellys første offer skal ha vært en 24-årig mann som han skjøt og drepte i mannens egen oppkjørsel. Flere timer etter dette skjøt han en annen mann sittende i en bil, også med dødsfall som følge. Bare minutter senere skjøt han en kvinne i benet. Hun overlevde og ble siden fraktet til sykehuset.

En time senere går Kelly inn i en AutoZone-butikk mens han direktestrømmer. Han retter en pistol mot en hvit mann og avfyrer to skudd. Mannen som var i kritisk tilstand ble senere fraktet til et sykehus.

Ifølge publiseringer fra Kellys egne kontoer på sosiale medier var målet hans å drepe så mange som mulig.

Foto via Hypen-Report.
Foto via Hypen-Report.

Kelly skjøt og drepte to kvinner til før han forlot delstaten i et stjålet kjøretøy. Politiet lokaliserte til slutt Kelly, hvilket førte til en biljakt som endte med at Kelly krasjet den stjålne bilen og ble arrestert av politiet.

Det har senere kommet fram at Kelly ble arrestert i 2020 for en rekke voldsbrudd og dømt til tre års fengsel, men ble løslatt tidlig den 16. mars i år etter å ha sittet inne i bare 11 måneder.