Hjem Nyheter Utenriks Svart mann skjøt ihjel tre personer på kro – var iført t-skjorte...

Svart mann skjøt ihjel tre personer på kro – var iført t-skjorte med BLM-slagord

2

BLACK CRIMES MATTER Den afrikanske mannen spaserte inn på en liten kro i byen Louisville, trakk sin revolver, henrettet tre menn og gikk deretter ut igjen. Amerikanske medier anklages nå for å mørklegge hendelsen.

Michael E. Rhynes Jr. Foto: Twitter.

Politiet i Louisville, Kentucky, har arrestert en afrikansk mann etter at han skjøt ihjel tre menn på en kro.

Russia Today (RT) oppgir at mannen så ut til å ha slått til uten motiv. På internett sirkulerer anklager, mot amerikanske medier, om at de forsøker å mørklegge hendelsen.

Michael E. Rhynes Jr, 33, ble arrestert rett etter midnatt på lørdag og siktet for tre tilfeller av mord etter at han hadde spasert inn på kroen Bungalow Joe’s Bar and Grill, trukket revolveren sin, og skutt ihjel tre menn.

— Ingen hadde noensinne sett denne mannen før, oppgir kroeieren Joe Bishop til RT, og fortsetter:

— Det var en fullstendig vilkårlig handling. Jeg trodde aldri at jeg skulle trenge å skrubbe bort blod fra terrassen min tidlig en lørdagsmorgen.

Ifølge avisen er den dominerende oppfatning at drapene ikke var rasemotivert. Rhynes Jr er svart, og han drepte to hvite menn og en svart, resonnerer man.

Dog har et flertall vitner oppgitt at Rhynes Jr ved anledningen hadde på seg en t-skjorte med teksten «Justice for Breonna Taylor», og anklager mot nasjonale medier om å ignorere hendelsen av ideologiske årsaker sirkulerer på internett.

Ifølge journalisten Cassandra Fairbanks har den mistenkte skrevet flere innlegg på sosiale medier hvor han uttrykker støtte til den anti-hvite organisasjonen Black Lives Matter (BLM).

Massemedier har også tidligere blitt anklaget for å overse svartes drap på hvite, eksempelvis da fem år gamle Cannon Hinnant i august ble brutalt henrettet av sin afrikanske nabo, i North Carolina.

Dette drapet ble diskutert flittig på Twitter i mer enn en uke før større nyhetsmedier så seg nødt til å skrive om saken.

Les også:
Ung hvit kvinne drept av BLM-mobb – sa «All lives matter»
FILM: Black Lives Matter-afrikaner i USA: «Drep alle hvite barn!»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Andreassen
Kim Andreassen
1 år siden

Programmert hottentott. År med jødisk propaganda om at hvite skulle være onde slavedrivere har nok gjort sitt.

H.L
H.L
1 år siden

Black crimes matter!