Hjem Nyheter Svart nabo henrettet 5 år gammel hvit gutt – blir applaudert av...

Svart nabo henrettet 5 år gammel hvit gutt – blir applaudert av BLM/Antifa-tilhengere

8

ANTI-HVIT RASISME Cannon Hinnant på fem år ble sist søndag skutt i hodet av den afro-amerikanske naboen sin, det for å ha syklet over på plenen hans. Henrettelsen blir så applaudert av tilhengere av de venstreekstreme terrororganisasjonene Black Lives Matter og Antifa.

T.v: 5 år gamle Cannon Hinnant og t.h: naboen Darius Sessoms. Bildemontasje: waynedupree.com

Den 5 år gamle gutten Cannon Hinnant ble skutt i hodet av den 25 år gamle afro-amerikanske naboen Darius Sessoms, da gutten hadde syklet sammen med søstrene sine og hadde kommet innpå plenen til denne svarte naboen. Søstrene hans på 7 og 8 år så lillebroren sin ble hjerteløst henrettet foran dem. Hendelsen skjedde forrige søndag den 9. august i byen Wilson, delstaten North Carolina i USA.

Et øyenvitne på stedet, Doris Labrant, fortalte at den svarte naboen hadde løpt ut av huset sitt, rettet våpenet mot guttens hode og spurtet inn igjen etter å ha skutt det lille barnet. Vitnet uttalte videre at «den første reaksjonen min var at han bare hadde lekt med barna. I neste øyeblikk tenkte jeg at dette kan ikke gå an. Folk løper ikke rundt og dreper barn».

Avisen The Wake Weekly skrev om hendelsen der det fremkommer at gutten hadde omkommet på akutten. Gjerningspersonen ble senere funnet i skjul hos en annen og arrestert på torsdag den 13. august og siktet for drap ifølge mediet ABC11 som også har en videoreportasje av hendelsen.

Dette forferdelige drapet har deretter blitt applaudert av tilhengere av de venstreekstreme terrororganisasjonene Black Lives Matter og Antifa i kommentarer på sosiale medier, hvorpå de har brukt guttens hvite rasetilhørighet som «legitimitet» for forbrytelsen:

Saken er så grusom at selv ordinære medier i USA har blitt «presset» til å begynne og skrive om hendelsen, men ettersom offeret er hvit og gjerningsmannen svart så har de unnlatt å ta med rasetilhørigheten, noe de ellers gjør og som systemmedia elsket å gjøre da gangsteren George Floyd ble lagt i bakken av en hvit politimann:

Guttens bestefar forteller at han «aldri har møtt denne naboen og at personen må være ond tvers gjennom».

Se nyheter fra ABC11 nedenfor:

Cannon Hinnant er nok et offer på flerkulturens alter og den anti-hvite kampanjen startet av jødiske lobbygrupper og mediemoguler.

Les også:
FILM: Black Lives Matter-afrikaner i USA: «Drep alle hvite barn!»
Svart BLM-aktivist trykket kneet sitt ned på halsen til en 2 år gammel hvit jente
Ung hvit kvinne drept av BLM-mobb – sa ”All lives matter”
Soros legger 220 millioner dollar i anti-hvit virksomhet i USA
BLM-innsamlingene håndteres av gruppe med dømt jødisk terrorist i styret
FILM: Den anti-hvite agendaen i reklamefilmer
Over 400 jødiske organisasjoner i USA støtter BLM
Dagens video: Ung kvinne knuser den rasemessige dobbeltmoralen
Budskapet «White Lives Matter» trigger SV-politiker

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thomas Wutzke Mosveen
Thomas Wutzke Mosveen
1 år siden

Ett steg nærmere den rasekrigen som vil komme før eller senere. Vanvittig at hvite kan applaudere og oppmuntre til slike uhyrligheter begått av svarte. Disse bør rett og slett rett i en galge og stå på tærne til de ikke orker mere. Håper inderlig at jungelrotta får som fortjent i fengslet, må da være noen fornuftige hvite der som lar rettferdighet skje fyldes. Mine tanker går til de som har mistet det kjæreste de hadde.

Robert
Robert
Svar til  Thomas Wutzke Mosveen
1 år siden

Som vil komme? Rasekrigen pågår og har pågått i en årrekke, hvite menn og kvinner har bare ikke innsett det enda. Black lives matter er ikke annet enn en frontorganisasjon for jødisk makt. Samtlige finasiærer av BLM er jødiske mangemilliardærer. Jøden har gjennom media, utdanning og pengemakt lagt under seg en hel verdensdel. Det var jøden som brakte svarte mennesker til Amerika gjennom deres jødiske slaveskip og det er jøden som legger til rette for at den svarte befolkningen begår denne type grufulle handlinger mot hvite amerikanere. Vedkommende skal selvsagt straffes med lovens strengeste straff: Dødsstraff. Men glem aldri hvem… Les mer »

Heimdal
1 år siden

Forferdelig sak men blir ikke den siste. Dette er bare en «forsmak» på hvordan fremtiden for hvite folkeslag blir, også her i Norge. Hvite er sett på som «fritt vilt» uten noen lover som beskytter oss som folk lik det andre folkeslag i verden har. Heldigvis våkner folk og verden opp for dette, både svarte og hvite blir bevisste, og gjennomskuer agendaen bak venstreterrorens formål og virke likeså hvilke interesser som rører seg i skyggen av disse organisasjonene.

Richard
1 år siden

Ja tenk hvis det var en hvit som hadde skutt et svart barn. Da hadde flere drap på hvite med tilhørende plyndring og anarki blitt definert som «rettferdig»

H.L
H.L
1 år siden

Helt for jævlig. Her skal verden hylle og gå amok for en satans gangster-neger som dør pga dårlig helse, mens alle de hvite uskyldige som blir drept bare skal bli glemt.

Chris
Chris
1 år siden

Det er en syk verden vi lever i. Mange grunner til det, sionistenes makt innom media er en stor (største) grunnen til at dette blir omtalt som det gjør. Trist og sørgelig for alle som kjente gutten og for den hvite ras. Blir jo forbanna!

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Black lives matter betyr at ingen andre liv betyr noe.

Morten
Morten
1 år siden

Sjokkerende og utrolig trist! Ville jo trodd at en slik sak ble slått opp stort i alle medier rundt om i verden og fikk mer oppmerksomhet enn George Floyd, men de har vel fått sine direktiv fra sine jødiske mediemoguler.