Hjem Nyheter Svart nabo henrettet 5 år gammel hvit gutt – blir applaudert av...

Svart nabo henrettet 5 år gammel hvit gutt – blir applaudert av BLM/Antifa-tilhengere

ANTI-HVIT RASISME Cannon Hinnant på fem år ble sist søndag skutt i hodet av den afro-amerikanske naboen sin, det for å ha syklet over på plenen hans. Henrettelsen blir så applaudert av tilhengere av de venstreekstreme terrororganisasjonene Black Lives Matter og Antifa.

T.v: 5 år gamle Cannon Hinnant og t.h: naboen Darius Sessoms. Bildemontasje: waynedupree.com

Den 5 år gamle gutten Cannon Hinnant ble skutt i hodet av den 25 år gamle afro-amerikanske naboen Darius Sessoms, da gutten hadde syklet sammen med søstrene sine og hadde kommet innpå plenen til denne svarte naboen. Søstrene hans på 7 og 8 år så lillebroren sin ble hjerteløst henrettet foran dem. Hendelsen skjedde forrige søndag den 9. august i byen Wilson, delstaten North Carolina i USA.

Et øyenvitne på stedet, Doris Labrant, fortalte at den svarte naboen hadde løpt ut av huset sitt, rettet våpenet mot guttens hode og spurtet inn igjen etter å ha skutt det lille barnet. Vitnet uttalte videre at «den første reaksjonen min var at han bare hadde lekt med barna. I neste øyeblikk tenkte jeg at dette kan ikke gå an. Folk løper ikke rundt og dreper barn».

Avisen The Wake Weekly skrev om hendelsen der det fremkommer at gutten hadde omkommet på akutten. Gjerningspersonen ble senere funnet i skjul hos en annen og arrestert på torsdag den 13. august og siktet for drap ifølge mediet ABC11 som også har en videoreportasje av hendelsen.

Dette forferdelige drapet har deretter blitt applaudert av tilhengere av de venstreekstreme terrororganisasjonene Black Lives Matter og Antifa i kommentarer på sosiale medier, hvorpå de har brukt guttens hvite rasetilhørighet som «legitimitet» for forbrytelsen:

Saken er så grusom at selv ordinære medier i USA har blitt «presset» til å begynne og skrive om hendelsen, men ettersom offeret er hvit og gjerningsmannen svart så har de unnlatt å ta med rasetilhørigheten, noe de ellers gjør og som systemmedia elsket å gjøre da gangsteren George Floyd ble lagt i bakken av en hvit politimann:

Guttens bestefar forteller at han «aldri har møtt denne naboen og at personen må være ond tvers gjennom».

Se nyheter fra ABC11 nedenfor:

Cannon Hinnant er nok et offer på flerkulturens alter og den anti-hvite kampanjen startet av jødiske lobbygrupper og mediemoguler.

Les også:
FILM: Black Lives Matter-afrikaner i USA: «Drep alle hvite barn!»
Svart BLM-aktivist trykket kneet sitt ned på halsen til en 2 år gammel hvit jente
Ung hvit kvinne drept av BLM-mobb – sa ”All lives matter”
Soros legger 220 millioner dollar i anti-hvit virksomhet i USA
BLM-innsamlingene håndteres av gruppe med dømt jødisk terrorist i styret
FILM: Den anti-hvite agendaen i reklamefilmer
Over 400 jødiske organisasjoner i USA støtter BLM
Dagens video: Ung kvinne knuser den rasemessige dobbeltmoralen
Budskapet «White Lives Matter» trigger SV-politiker