Hjem Nyheter Svart nasjonalist siktet etter terrorangrep i New York

Svart nasjonalist siktet etter terrorangrep i New York

5

USA Politiet i Manhattan pågrep i forrige uke en 62 år gammel svart mann etter at han avfyrte skudd inne i en t-banevogn og såret 29 passasjerer.

Skjermbilde: Youtube.

Etter en 30 timer lang jakt klarte lokalt, statlig og føderalt politi å sirkle seg inn på den 62 år gamle svarte nasjonalisten Frank Robert James, som nå er siktet for å ha begått et terroranslag mot offentlig transport. Mannen, som var iført gassmaske, utløste en røykgranat om bord på en t-banevogn idet den var på vei inn til stasjonen i 36th Street i Brooklyn, og avfyrte deretter 33 skudd mot passasjerene.

Fem personer er kritisk skadd i angrepet, men skal ikke være i livsfare. Totalt hadde 29 personer behov for helsehjelp som følge av skuddskader, røykinhalasjon og andre slags skader. Fire av de skadde var i skolealder.

Politiet sporet opp mannen ved hjelp av en nøkkel til en leiebil som var etterlatt på åstedet. På stedet ble det også funnet en pistol, en øks, bensin, fyrverkeri, en søppeldunk og flere røykgranater.

Mannen har over en periode på flere år postet anti-hvit retorikk på sosiale medier, blant annet en meme med teksten «Å svarte Jesus, vær så snill og drep alle hvitinger», og diverse materiell knyttet til BLM, Nation of Islam, Black Panthers og Black Liberation Army. Mannen skal også ha vært inspirert av politidrapsmannen Micah Johnson. I en video uttaler han at han «har lyst til å drepe alt i hans sikte».

Det demokratiske svarte kongressmedlemmet Jamaal Bowman ønsker ikke mer politi på gatene og på t-banen, og uttaler til CNN at «det var et forferdelig angrep, og den personen må holdes ansvarlig, men deretter må vi gå videre.»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
9 måneder siden

Noen få svarte har kanskje ideologiske motiver for vold og «masseskyting», men de aller fleste er lav-IQ, høyt testosteron & lav aggresjonsinhibisjon, slik at med våpen i hånd skyter de på alt og alle(også sine egne), eller bruker kniv og slagvåpen uten å diskriminere. De er – med få unntak – ikke tilpasset et liv i siviliserte samfunn, og bør repatrieres til sine opprinnelsesland.

Django
Django
Svar til  proverbs 26:11
9 måneder siden

Vakkert!

Roar
Roar
9 måneder siden

Utlendinger og venstreekstremister begår regelmessig terrorhandlinger, drap, voldtekter, opptøyer, hærverk, angriper politi, stjeler politiustyr, osv, osv, osv,…men media, politikere og politiets etterretningstjeneste er visstnok mer bekymret for hvite nasjonalister som demonstrerer fredelig inntil de blir angripet av pakket nevnt ovenfor. Forstå det den som kan, helt bakvendt. Hadde vi agert som dem så hadde tonen vært heeeelt annerledes, da hadde det blitt lynsjestemning og snakk om innskrenkning av rettigheter og forbud. Men når det kommer til utlendinger og venstreekstremister, da taes silkehanskene på, og istedet for å gå hardt til verks mot dem så blir det heller å gi dem… Les mer »

Heimdal
Svar til  Roar
9 måneder siden

Det er lett å forstå hvorfor hvite nasjonale blir kriminalisert og behandlet som terrorister, det er fordi antihvite nasjonalfiendtlige overhodet ikke vil at prohvite skal bli en politisk majoritet og at europeerne kan styre sine egne nasjoner igjen, at Europa blir en hvit stormakt og dermed en trussel mot det rådende. Derfor settes det inn grenseløst med ressurser, nettverk og folk til å bekjempe pronasjonale holdninger og forfølge personer. Derfor er også hvite pålagt massiv ikkevestlig innvandring, for å undergrave vårt folk og våre nasjoner.

Django
Django
9 måneder siden

HADDE dette vært en hvit mann, så hadde byer vært brent ned!!!!