Hjem Nyheter Svart raner skriker som en gris når hvit mann slår tilbake

Svart raner skriker som en gris når hvit mann slår tilbake

2

USA Et videoklipp av et mislykket ransforsøk i USA har gått viralt på sosiale medier. Den svarte raneren overmannes av ransofferet og kastes i bakken, hvorpå han skriker som en gris.

Overvåkningsvideo fra et mislykket ransforsøk i San Leandro, USA, har gått viralt på sosiale medier.

To svarte ranere – hvorav den ene er bevæpnet med pistol – løper mot en hvit mann for å rane ham. Raneren trykker pistolen opp mot mannens ansikt og det tiltenkte offeret rygger langsomt.

Plutselig slår den hvite mannen tilbake. Han lykkes i å gripe tak i raneren, som skriker «Nei! Nei! Ok!», idet han kastes som en bløt vante i asfalten. Liggende på bakken gir afrikaneren fra seg en høy lyd, som av personer på sosiale medier har sammenlignet med en skadeskutt gris.

Den hvite mannen trykker raneren ned med sitt kne, samtidig som den andre afrikaneren roper «Hallo! Slipp ham!». Til slutt kastes raneren til sin kamerat, og de begge springer vekk.

«Jeg tror aldri jeg har hørt en sånn lyd fra et menneske før», kommenterer en person på Twitter.

Les også:
15-årig jente slo tilbake mot voldtektsmann – gikk til angrep med kniv

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Negre er ikke så modige når det kommer til stykket. De kan intimidere med sine apegeberder og virke truende, men en veltrent hvit mann vil ikke ha store problemer, bortsett fra mht skytevåpen, som i hendene til negre uansett er farlig. De dreper jo hverandre med håndvåpen, uten skrupler, i USAs byer. 9 av 10 svarte blir drept av andre svarte, og ikke av «white supremacists» eller politifolk.

Heimdal
1 år siden

Nok en hendelse som viser hvor snille og siviliserte hvite er som folkeslag. Altfor snille og gode, overgripere og ranere slipper unna med en liten fik og litt kjeft, noe som går rett ut hos i dette tilfellet afrikanere og sees på som svakhet og underkastelse. Mens i sine egne verdensdeler råder brutaliteten og ingen konfliktsløsing.