Hjem Nyheter Svart rapper opplyser kristne om hva Talmud forteller om Jesus

Svart rapper opplyser kristne om hva Talmud forteller om Jesus

MEDIA Den svarte rapperen Jay Electronica opplyser på Twitter: «Vet dere hva Talmud sier om Jesus og hans mor?» og «Hva er en goy?».

Temabilde.
T.v: Rapperen Jay Electronica (Foto: Ilya S. Savenok/Getty Images). T.h: Talmud (Bildekilde: Ebay Books).

Timothy Elpadaro Thedford, nå Elpadaro F. Electronica Allah, anvender seg av artistnavnet Jay Electronica. Han har nesten 400 000 twitterfølgere. Jay Electronica er også kjent for å ha ødelagt ekteskapet mellom Kate Emma Rothschild og Benjamin Goldsmith, da han hadde en affære med den gifte Kate Emma Rothschild. En hendelse som Andrew Anglin skrev en artikkel om med rubrikken: «Don’t get high on your own supply» på Daily Stormer. Goldsmith og Rothschild er to av de mektigste jødiske dynastiene i England.

Tweeten hans har skapt en motreaksjon fra jøder og filosemitter som nå forsøker å skademinimalisere det Talmud sier om Jesus, ved å hevde at det ikke er Jesus det handler om. De forsøker også å ro seg vekk med at ordet «goy» er helt uskyldig og kun betyr «nasjon». I virkeligheten anvendes ordet mot ikke-jøder, ofte i en negativ og rasistisk kontekst, i deres daglige tale. Hvilket dere kan se i dette eksempelet, når den jødiske rockestjernen Gene Simmons anvender bruken av ordet.

Svarte og hvite går til motangrep, og løfter frem ulike eksempler på hvordan Jesus og svarte blir fremstilt i den jødiske kulturen.

En person med jødisk navn på twitter ba Jay om å slette kontoen sin sporenstreks, men ble bemøtt av hånfulle kommentarer.

Jay Electronica oppfordrer også folk i en tweet om å lese boken «The Secret Relationship Between Blacks and Jews», utgitt av Nation of Islam og Louis Farrakhan.

Les også:
Israels kommunikasjonsminister truer med å stenge kristen TV-kanal – får ikke misjonere for jøder
Israel forbyr kristen TV-kanal, jøder skal ikke høre om Jesus
Gilad Atzmon: »Jødene projiserer sin redsel på goyim (ikke-jøder)»
FILM: The Satanic Plan For Goyims
Dagens video: Den jødiske Talmud