Hjem Nyheter Svarte i USA forbereder seg til rasekrig

Svarte i USA forbereder seg til rasekrig

10

RASEKRIG Svarte i USA har nå begynt å organisere seg som forberedelse til en rasekrig mot hvite amerikanere. En svart militsgruppe kalt «Not Fucking Around Coalition» viser seg frem med automatgevær i Stone Mountain.

Den svarte militsgruppen «Not Fucking Around Coalition» (NFAC) forbereder til rasekrig i USA. Den fjerde juli marsjerte militsgruppen gjennom Stone Mountain, Georgia. Hundrevis av væpnede svarte mennesker dukket opp for å demonstrere i en park i Stone Mountain.

Ikledd svarte klær, skuddsikre vester og maskering, samt bevæpnet med automatgevær, utmaner gruppen alle hvite til å komme ut på gatene og konfrontere dem.

— Hvor i helvete er dere? Vi er her. Vi er i huset ditt. Kom igjen. NFAC, dere mammaknullere, sier gruppens leder, «Stormester Jay«, til alle hvite.

Jay sier at han vil at svarte skal få et landområde i USA hvor de kan etablere sin egen etnostat for svarte. Han hevder også at militsgruppen hans er veldig godt forberedt på en væpnet konflikt.

— Vi er alle eksmilitær. Vi er alle veldig disiplinerte. Vi er alle ekspertskyttere. Vi vil ikke lenger prate. Vi ønsker ikke å forhandle, vi vil ikke synge sanger, vi tar ikke med plakater i en væpnet strid. Vi er en øye-for-øye-organisasjon, sier Jay.

Les også:
«Den internasjonale minnedagen for ofre for slaveri, og den transatlantiske slavehandelen»
Malcolm X
FILM: Black Lives Matter-afrikaner i USA: «Drep alle hvite barn!»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
For adskilte raser
For adskilte raser
1 år siden

Jeg støtter de svartes kamp for selvstendighet på lik linje som at vi hvite skal ha det.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Støtter også de svartes kamp for selvstendighet, men da i Afrika.
Men uansett bedre med eget landområde i USA, enn at USA er en smeltedigel.

«Freedom for all races, in their own spaces!»

Steinar
Steinar
1 år siden

De kan jo bare reise tilbake til Afrika, og la jødene betale for reisen, ettersom majoriteten av de kapteiner som brakte deres forfedre til USA nettopp var jøder.

Johan G
Johan G
Svar til  Steinar
1 år siden

Og jøder er ikke «hvite». Altså de går ikke under det som kalles den hvite rase, men er en mix av ymse som senere har blitt noe eget og sykt.

von List
von List
Svar til  Johan G
1 år siden

Jøder spiller hvite i de hvites oppgangs perioder. De har alltid vært gode og fremtredende innen skuespill.

Johan G
Johan G
1 år siden

Afrika venter. Lykke til!

David T
David T
1 år siden

Og rasekrigen ble startet av hvem?

von List
von List
1 år siden

Rasekrig er det i verden hele tiden, hvert århundre, hvert tusen år. Hvite har alltid overlevd på tross av mindretall og det faktum å være forfulgt fra Asia helt opp til norden gjennom noen hundre år «Europa på langs». Så lenge dem ikke har atomvåpen eller lignende kan man ta dem med noe så enkelt som en Myrdal kjepp. Det er en hard materialistisk tid, komfort opp til øyrene osv men viljestyrken til den hvite mann og kvinne er overlegen.

Gjermund
1 år siden

De går til krig mot dem som før dem, som har utviklet verdenssamfunnet. At sorte hater oss hvite skyldes sjalusi for ting vi hvite kan som de ikke kan. Men kom igjen så skal de få smake kake!

von List
von List
Svar til  Gjermund
1 år siden

Ja. Men samtidig så tror jeg det går mye på uvitenhet. Kan se på det sånn som at det er hovedsakelig jødiske lærere som har fostret opp denne «hæren» av negroider til hva det er i dag gjennom bla skole. Det er klart at det ikke er «afroamerikanere» som startet dette. Malcom X døde for lenge siden. Uansettt hvis det skal stemme så er sjalusi barnemat for et arisk sinn. Som å ta et glass juice til frokost 🙂