Hjem Nyheter Utenriks Svarte motstandere vandaliserer BLM-malingene i New York

Svarte motstandere vandaliserer BLM-malingene i New York

5

UTENRIKS Ikke alle svarte holder med Black Lives Matter (BLM). I New York i USA blir de store BLM-malingene, som hyller den anti-hvite organisasjonen, vandalisert regelmessig av svarte aktivister.

Black Lives Matter-malinger i New York, USA, har flere ganger blitt vandalisert – av svarte aktivister.

Fremfor alt er det den store veimalingen med gule bokstaver på Fifth Avenue som har blitt hardest rammet. Etter direktiv fra byens demokratiske borgermester Bill de Blasio, har teksten blitt malt rett ved selveste Trump Tower.

Ved gjentatte tilfeller har veimalingen blitt vandalisert ved at BLM-motstandere, som ikke holder med organisasjonens budskap, har tømt maling utover skriften. En av de er Bevelyn Beatty, som mener at BLM ikke støtter svarte, men at de tvertimot motarbeider de.

— Om du som person støtter Black Lives Matter, deres uttrykk eller bevegelse: Om du er hvit så hater du svarte mennesker. Om du er svart så hater du deg selv, sier hun på sin Facebook-side.

— Black Lives Matter støtter ikke kjernefamilien som består av mann, kvinne og barn. De hater svarte menn. Bevegelsen ble etablert av tre kvinner, hvorav to lesbiske og en feminist, fortsetter hun.

Beatty nevner også at BLM støtter aborter, hvilket tar livet av mer enn en halv million svarte ufødte barn hvert år, noe som hun anser ikke er forenlig med slagordet «Black Lives Matter». Hun kritiserer også HBTQ-agendaen innen BLM.

Hun fortsetter deretter med å knuse myten om at hvite politibetjenter dreper svarte.

— Jeg vet at det er vi selv som dreper oss selv. Vi, sier hun. Hundrevis av svarte menn blir drept av oss selv.

Beatty gjennomskuer hykleriet i BLM der de blant annet prater om «hvitt privilegium» og det å opphøye de svarte. Hun mener at de gjør alt for å få svarte til å mislykkes. Istedet oppmuntrer hun andre svarte til å ta tak i sine liv, ettersom de er de eneste som kan gjøre det.

De fleste av kommentarene på siden er positive. «Den dama er smart, hun er fornuftig, det er sannheten, bra jobbet», skriver noen.

«Du er fantastisk!! Hvilke bra poenger. Mannen min sa også det – de støtter ikke kjernefamilien. Flere angrep på kjernefamilien er ikke hva dette landet behøver», er en annen kommentar.

«Takk for at du sier dette høyt. Mennesker behøver å høre sannheten. Det er dags å høre fakta og anvende logikk og sunn fornuft. Landet vårt er veldig korrupt», skriver en tredje.

Les også:
Motstand mot rasistiske BLM
Ung hvit kvinne drept av BLM-mobb – sa ”All lives matter”
BLM-innsamlingene håndteres av gruppe med dømt jødisk terrorist i styret
Over 400 jødiske organisasjoner i USA støtter BLM
George Soros overfører 18 milliarder kroner til Open Society Foundations
Jøden George Soros finansierer «Avfinansier politiet»-bevegelsen i USA

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Morten
Morten
2 år siden

Godt det finnes noen som ikke lar seg påvirke av jødisk media.

Vibecke L
Vibecke L
2 år siden

Supert!

Steinar
Steinar
2 år siden

Skulle gjerne ha hjulpet henne.

Ronny
Ronny
2 år siden

Modig dame!

Ragnar
Ragnar
2 år siden

Tøff dame…..Er nok mange svarte som ikke har bitt på BLM tullet….