Hjem Nyheter Europa Sveits sier nei til å befris fra bankmafiaen

Sveits sier nei til å befris fra bankmafiaen

2

BANKMAFIAEN Det er nå klart at det ble et overveldende «nei» da sveitserne søndag gjennomførte folkeavstemning om et forbud mot at private banker skaper penger gjennom kreditt – såkalt fractional reserve banking.

Det de skulle ta stilling til i folkeavstemningen var hvorvidt betalingsmidler skal skapes av staten eller av private banker, gjennom såkalt fractional reserve banking.

Det er nå klart at ca. 75 prosent av velgerne har stemt nei til forslaget om at pengemengden bør reguleres av staten.

Før avstemningen hadde landets banker, sannsynligvis motivert av egeninteresse, advart mot at forslaget skulle få alvorlige konsekvenser for landets økonomi. Kredittvurderingsbyrået S&P «advarte» mot at bankenes kredittvurdering skulle påvirkes negativt at et sveitsisk ja.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
4 år siden

Virkelig tragisk. Folk er ikke klar over hvordan dette banksystemet fungerer og lar seg istedet skremmes av deres propaganda. Denne skremme-taktikken brukes gang på gang for å villede folket til å gi sin støtte til (((deres))) virksomheter.

https://youtu.be/iFDe5kUUyT0
https://youtu.be/8F4IGwuKdUQ

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Normiene forstår ikke hvor mye politisk makt bankene har i samfunnet. Denne informasjonen lærer de aldri på pk-skolene eller av løgnepressen som indoktrinerer dem i troen på eksponentiell økonomisk vekst. En vekstkurve som man ellers bare finner i naturtilstand i organismer som rammes av kreft.

Finansmafiaen er i krig med landets egne innbyggere og bare toppen av samfunnet tjener på inflasjons og rentehelvete.