Hjem Nyheter Norden Svensk allmennkringkasting hyller at menn steriliserer seg

Svensk allmennkringkasting hyller at menn steriliserer seg

4

SVERIGE Den svenske statskanelen SVT løfter frem at flere svenske menn velger sterilisering fremfor å få flere barn.

Statliga Sveriges Television (SVT) som finansieres av en tvangskatt på svenske skattebetalere har de siste dagene publisert en rekke artikler der sterilisering av menn blir presentert i et positivt lys.

Med overskriften «Claes sterilisterte seg 26-årig: Aldri kjent noen forskjell» blir en mann som sier han er ferdig med småbarnsårene etter å ha fått en datter løftet frem.

– Jeg er ferdig med småbarnsårene. Jeg vil ikke starte på nytt, forteller mannen til SVT.

– Min kone tålte ikke prevensjonsmidlene som er tilgjengelig, og jeg er litt for dårlig til kondombruk. Jeg skjønte at det er så mye lettere for menn å sterilisere seg selv sammenlignet med kvinner, fortsetter han.

SVT skryter også av at antallet menn som steriliserer seg har nådd «rekordhøye tall». I løpet av 2018 skal 2 655 personer utført prosedyren. Mellom 2005 og 2015 steriliserte mellom 1 500 og 2 000 mennesker seg hvert år. De fleste menn som steriliserer seg er mellom 40–44, men stadig flere i lav alder som 25 utfører prosedyren.

Det statlige mediebyrået har også publisert en film som viser hvordan operasjonen foregår.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Sånne menn kan like gjerne gå og skyte seg selv i hodet ettersom de svikter sine forfedre ved og ikke sikre fremtidige generasjoner!!!

Steinar
Steinar
2 år siden

«Svensk allmennkringkasting», eller rettere sagt (((Svensk allmennkringkasting))), hyller at hvite heterofile menn steriliserer seg.

Hanne
Hanne
2 år siden

Dette er trist å lese. Det burde ikke vært slik.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Sterilisering er en grei metode, når et par har fått de barna de ønsker seg, som bør være minst to, helst 3 eller 4 – forutsatt at det er hvite «raserene» barn, ikke bastarder. Mht til brune og svarte ser jeg helst at de steriliseres, eller helst kastreres, slik at de hverken avler niglets eller forgriper seg på hvite kvinner. I India var det en steriliseringkampanje på 1970-tallet, og ca. 10 millioner lot seg skjære i, mot å få en transistorradio el.lign. som kompensasjon. Hvis negreneog araberne fikk feks en smarttelefon for å la seg kuttes, ville sikkert en hel… Les mer »