Hjem Nasjonal kamp Svensk avis henger ut ledende personer i Motstandsbevegelsen

Svensk avis henger ut ledende personer i Motstandsbevegelsen

MOTSTANDSBEVEGELSEN: Heksejakten på de politisk ukorrekte fortsetter. Mandag morgen ble flere ledende personer fra Motstandsbevegelsen hengt ut i en lengre hetsartikkel av David Baas i den svenske avisen Expressen.

David-Baas-111-640x309

Den svenske avisen Expressen, en del av det jødisk-eide mediekonsernet Bonnier, publiserte mandag morgen en lengre hetsartikkel om Motstandsbevegelsen. I motsetning til finlandsreisende gruppevoldtektsmenn fra Afrika, hvis identitet og etnisitet Expressen så klart hemmeligholder, blir politisk ukorrekte personer hengt ut med fullt navn og bilde. Artikkelen er skrevet av journalisten David Baas, som også stod bak avisens hetskampanje mot innvandringskritikere ifjor, som nylig krevde sitt første liv.

Denne gangen er det altså Motstandsbevegelsen som skal svartmales og henges ut. I en lang artikkel med navnet «Lederne i den svenske nazistligaen» blir syv personer fra Den nordiske motstandsbevegelsen hengt ut med fullt navn, alder, bilde, samt hvilken kommune de bor i. De fleste som eksponeres er allerede offentlige personer i Motstandsbevegelsen, som Klas Lund, Haakon Forwald, Emil Hagberg og Fredrik Vejdeland, men også enkelte vanlige medlemmer henges ut.

Skjermdump fra Expressen.se.
Skjermdump fra Expressen.se.
– Målet er å ta kommando over Norden

I selve artikkelen fremkommer lite nytt. Baas gjentar stort sett samme gamle hetspropaganda som har blitt brukt i utallige antall artikler tidligere, og sist i kjølvannet etter konfrontasjonen i Kärrtorp. Talsmann for Motstandsbevegelsen i Sverige, Pär Öberg, ble oppringt av Expressen. På spørsmål fra journalisten om hva målet med Motstandsbevegelsens politiske kamp er, svarer Öberg: «Målet med vårt politiske engasjement er å ta kommando over Norden». Öberg forteller også litt om Motstandsbevegelsens syn på Expressen:

Vi er imot den sionistiske okkupasjonen av vår verden og Bonnier er i høyeste grad en del av det, og fremfor alt for Sverige en del av det. Ifølge oss så eies deres avis av hva vi anser som fiendtlige krefter som kjemper mot alt svensk-vennlig. Dere er svenskfiendtlige og er ikke verdt et dugg.

Nästesjef (redesjef) Robert Eklund ble også oppringt av Expressen, og oppsummerer kort og konsist Motstandsbevegelsens innstilling til avisen: «Her har dere ingenting å hente. Dra til Helvete.»

Mattias Philipson – ble rammet av depresjon etter han ble hengt ut som en simpel kriminell av Expressen. Onsdag forrige uke begikk han selvmord.
Mattias Philipson – ble rammet av depresjon etter han ble hengt ut som en simpel kriminell av Expressen. Onsdag forrige uke begikk han selvmord.
Kriminelle metoder

Da David Baas og Expressen i fjor hang ut og svartmalte innvandringskritikere, gjorde de dette gjennom sitt samarbeide med det venstreekstreme og kriminelle nettverket Researchgruppen. Av Researchgruppen fikk Expressen ta del i informasjon om ulike innvandringskritikere, deriblant en rekke medlemmer av Sverigedemokraterna (SD) og ulike privatpersoner. Informasjonen hadde den venstreekstreme gruppen skaffet seg på ulovlig vis, som for eksempel hacking av Disqus-kontoer.

Bevæpnet med sensitiv informasjon gikk så Baas til verks med å svartmale og henge ut personer som blant annet hadde kritisert masseinnvandringen på internett. Flere av de rammede mottok drapstrusler etter uthengningene, og minst én ble offer for et bombeattentat i sitt eget hjem. Sist uke krevde hetskampanjen sitt første liv, da Mattias Philipson, en tidligere styreleder i SD, begikk selvmord.