Hjem Nyheter Norden Svensk blogger dømt til betinget fengsel for tankekriminalitet

Svensk blogger dømt til betinget fengsel for tankekriminalitet

3

SENSUR Percy Rosengren, som står bak Demokratbloggen, ble forrige uke dømt til betinget fengsel i fire måneder og 80 dagsbøter. Dette etter å blant annet ha skrevet kritisk om jøder.

Torsdag kom dommen fra Nyköping tingrett mot Percy Rosengren, som står bak bloggen Demokratbloggen. Rosengren dømmes under henvisning til gummiparagrafen «hets mot folkegruppe» etter en rekke uttalelser på bloggen som ifølge tingrettens oppfatning er straffbare etter svensk lovgivning. På sin blogg skriver Rosengren følgende i anledning dommen:

Jøden har sagt sitt, og han har gjort det via Nyköping tingrett, hvis dom jeg har mottatt i dag. Jeg får fengsel, men dommen er betinget, noe som betyr at hvis jeg fortsetter å blogge, eller ikke blir en kontrollert opposisjon, ryker jeg inn i fengsel. Kult hva?

Jeg skal dessuten betale tusentals kroner i bøter, og det er ikke betinget.

Rosengren ble dømt for blant annet å ha skrevet «Det er ingen likheter med negrene annet enn at vi går på to ben og kan snakke», samt spekulasjoner omkring det at afrikanernes overrepresentasjon innen for eksempel gruppevoldtekt skyldes lav IQ, at moskeer er en «mohammedstall» fordi «det er jævla svin som besøker disse stedene» og at de «stiller seg på rekke og graver ned trynene sine i teppet og grynter, og hele plassen påminner sterkt om en svinestall på det settet», samt at jøder er en rase av «parasitter» og «bevisst fremavlede psykopater».

Derimot frikjennes Rosengren for følgende innlegg, som Nyköping tingrett anser å være innenfor rammen av svensk såkalt ytringsfrihet:

Med hjelp av konspirasjoner har disse «Guds utvalgte» manipulert slik at deres ledere er de rikeste i verden og kan kjøpe politikere på løpende bånd. Det er de som vil styre verden og det er de som en gang oppfant monoteismen for å kunne utrope seg selv som guds utvalgte folk, og det er det samme folket som oppfant kristendommen med et verdiløst null som ikke hadde forstand til å forsvare seg og derfor endte opp på et kors, med det resultat at hele Midt-Østen ble forslavet så fort «guds utvalgte» oppfant islam for å kue dem.

Rosengren ble dømt for syv punkter av tankekriminalitet. Dommen er ifølge tingretten fire måneder fengsel, hvilket også blir tilfellet ettersom han nektet å samarbeide med friomsorgen. Da Rosengren er tidligere ustraffet vil dommen imidlertid bli betinget, dog anses dette ikke å være til hinder for ileggelse av økonomisk straff i form av 80 dagsbøter.

På bloggen kommenterer Rosengren dommen og skriver blant annet om «loven» hets mot folkegruppe:

Jeg anerkjenner ikke denne loven, sa jeg til politiet, fordi det innebærer at man ikke kan ytre seg opposisjonelt mot den førte politikken. Om jeg bryter mot denne idiotiske loven eller ikke, driter jeg i!

Relaterte artikler:
75 år gammel kvinne tiltalt for tankekriminalitet
Sverige: Aktor ber om fengselstraff for tankekriminalitet
Skrev at innvandringen fører til lavere IQ – tiltalt for «hatkriminalitet»
England: I Gulag for «tankekriminalitet»
FILM: Lauren Southern snakker i EU-parlamentet om angrepet på ytringsfriheten

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Returning Ghost
Returning Ghost
4 år siden

Med slike dommer prøver dem bare skremme oss alle stillhet. Det er hele poenget.
Når slikt som dette skjer skal det ikke bli stille, det skal bare snakkes og ytres enda mer!

Returning Ghost
Returning Ghost
4 år siden

(Når dem ber oss dempe stemmen, snakker vi bare høyere.)

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

(((§ 185)))