Hjem Nyheter Norden Svensk bussjåfør nektet å flagge med prideflagg – fordømmes nå av likestillingsministeren

Svensk bussjåfør nektet å flagge med prideflagg – fordømmes nå av likestillingsministeren

8

STOCKHOLM En bussjåfør i Stockholm skal ha trosset direktivet om å kjøre rundt med regnebueflagget på SLs busser. «Jeg vil ikke ha noen fikenflagg», skal sjåføren ha sagt da han fikk spørsmål av en passasjer.

Foto: Liv & Rätt / Bitte Assarmo.

Det har blitt mer eller mindre pålagt at busser prydes med såkalte Pride-flagg i Sverige, i forbindelser med at svenske byer har «Pride-uker» og liknende. I løpet av uken gikk det ut et direktiv om at samtlige av SLs busser i Stockholm skulle prydes av homolobbyens flagg.

En av bussjåførene skal dog ha trosset presset fra homolobbyen, og overfor Expressen vitner nå en opprørt og «dypt krenket» passasjer:

— Sjåføren sa at han ikke ville ha noen «fikenflagg» på bussen.

— Jeg ble helt sjokkert av svaret hans. Det er dypt krenkende for alle HBTQI-personer å få et slikt svar.

Sveriges likestillingsminister Åsa Lindhagen (MP) kommenterer bussjåførers uvilje til å kjøre rundt med regnbueflagg til Expressen:

— Det er uakseptabelt! Dette handler om at vi skal stå opp for alles like verdi. Og det kan man gjøre på mange måter, for eksempel ved å heise regnbueflagget.

På spørsmål fra Expressens journalist om hva man kan gjøre for «å få bort denne oppførselen som ble fremvist i dette tilfellet» nevner likestillingsministeren diskrimineringsloven og gummiparagrafen hets mot folkegruppe.

— Vi har diskrimineringsloven som er en viktig del av vernet av HBTQ-personers rettigheter. Vi har også lovbestemmelsen om hatkriminalitet.

Men enda mer mener Lindhagen at «vi» må jobbe mer med «bemøtelsesspørsmål», samt «ta flere steg mot et åpent samfunn».

Les også:
Kulturmarxisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Denne heroiske sjåføren ender nok med å bli oppsagt, om han ikke «legger seg flat» og beklager. Regnbuesymbolet, som en gang var vakkert og ubesudlet, er idag okkupert av analismeforkjempere, aka prideaksjonistene og deres klakkører, i media og politikk. Vi – dvs det store flertallet av «normies» – skal pent tvinges til å feire analistenes og lesbenes livsstil, og i bakgrunnen sikler de pedofile, som drømmer om å ha sex med smågutter.

Dag-Einar Olsen
Dag-Einar Olsen
1 år siden

Bussjåføren viser karakter og er ikke redd for å være rakrygget, flott!

Vermin Kohn
Vermin Kohn
1 år siden

Oy vey!

Espen
Espen
1 år siden

Provokasjon! Homolobbyen har blitt en alt for stor maktfaktor i samfunnet, det er tross alt en politisk bevegelse, så det blir som å skulle presse folk til å flagge med hammer og sigd. Kulturmarxismen provoserer svært mange, men det er liksom bare vi som skal ta hensyn til dem.

Heimdal
1 år siden

Tro om busselskapet SL tør å kjøre disse bussene gjennom Malmö, Rosengård og lignende områder av høy arabisk befolkning…for det begynner å bli veldig vanskelig å unngå nå, slik folkeutbyttingspolitikken hos söta bror har pågått i hele Sverige.

Gjermund
1 år siden

Homoseksuelle har sin egen parade for å vise sin seregne seksuelle legning, vi hetroseksuelle trenger det ikke.

Geir O
Geir O
Svar til  Gjermund
1 år siden

Missliker homofile etter denne paraden og påtvugne regnbueflagg. Det tror jeg mange andre også gjør nå. Før dreit man i de, de gjorde liksom ikke noe stort ut av seg. Men nå får man nesten lyst å spytte på de.

Steinar
Steinar
1 år siden

«Dette handler om at vi skal stå opp for alles like verdi.»
Det betyr i praksis at kun de betyr noe, og at alle andre må føye seg etter dem og la seg presse til å vifte med deres flagg.