Hjem Nyheter Norden Svensk innvandringsminister angrepet av innvandrer på asylmottak

Svensk innvandringsminister angrepet av innvandrer på asylmottak

 SVERIGE  Da innvandringsminister Morgan Johansson på mandag besøkte et asylmottak i Broby utenfor Kristianstad – gikk en av de enslige «asylbarna» til angrep med et brannslukningsapparat.

Brannslukningsapparat – kan brukes til mer enn å slukke brann.
Brannslukningsapparat – kan brukes til mer enn å slukke brann.

Det var da innvandringsminister Morgan Johansson var i ferd med å forlate asylmottaket på gamla Brobysjukhuset, at han ble angrepet av en av beboerne. Angriperen tok et av brannslukningsapparatene som hang på veggen og sprutet på både Johansson og mottakets eier, Jahangir Hejazi. Et fotografi som ble tatt under tumultet, kan ses HER.

Johanssons sikkerhetsvakter var dog raske med å få kontroll på personen, samt å få innvandringsministeren i sikkerhet. Tre politibiler var raskt på plass og Morgan Johansson kunne forlate stedet.

– Man skal ikke ta for lett på dette, klart det er alvorlig. Det rekker med at en eller to personer har slike idéer for at det skal gjøre stor skade. Men livvakten min grep inn raskt og effektivt, sier Johansson.

De resterende innvandrerne på asylmottaket oppgis dog å ha applaudert Johansson da han kom ut, og ministeren selv har ingen særlig formening om hendelsen.

– Dette var et engangstilfelle, og jeg vil ikke dra for store konklusjoner ut av det, sier han.

Opprinnelig publisert på Nordfront.se.

Kilde:
Migrationsminister Morgan Johansson attackerades på flyktingboende