Hjem Nyheter Norden Svensk journalist: «Innvandrere lyver om sin alder og sextrakasserer jenter»

Svensk journalist: «Innvandrere lyver om sin alder og sextrakasserer jenter»

2

SVERIGE Journalisten Joakim Lamotte publiserte onsdag en video på Facebook hvor han kommenterer hvordan svenske jenter blir seksuelt trakassert av såkalte asylbarn.

Journalisten Joakim Lamotte har en tid bedrevet selvstendig journalistikk, fremfor alt via sin Facebook-side, hvor han i hvert fall delvis har blitt finansiert av sine følgere.

I et prosjekt, som har pågått i cirka et halvt år, har han reist rundt i Sverige og besøkt skoler for å treffe elever og rette søkelyset på unge jenters utsatte situasjon i det flerkulturelle Sverige.

Onsdag la Lamotte opp en video hvor han blant annet prater om hvordan nyankomne såkalte mindreårige asylsøkere er skyld i svenske jenters utrygghet. Han påpekte også at de ofte lyver om sin alder.

– Det er jo voksne menn som har løyet om sin alder og gir seg på mindreårige jenter!

Lamotte forteller også om hvordan jentene han har pratet med blir sextrakasserte over alt, hvordan de ikke tør å reise til eller fra skolen eller til fotballtrening, uten å bli eskortert. Ifølge Lamotte føler jentene seg hjelpløse, da de blir anklaget for å være rasister, så fort de tar opp problemene.

– Når de forteller dette til lærere eller rektorer så avfeies dette som fremmedfrykt. De blir i prinsipp kalt rasister når de forteller om sin virkelighet, forteller en opprørt Lamotte.

Se filmen nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
King Leonidas
King Leonidas
5 år siden

Nemmen Dem finn ut det nå?

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Hva annet kan en vente av testosteronbomber fra Afrika og Midtøsten, lavintelligente som de som oftest er? De burde aldri bli sluppet nær våre vakre hvite nordiske jenter og kvinner, da disse hverken forstår risikoen eller er i stand til å forsvare seg. Her må menn ta ansvar, som fedre, brødre og nasjonalister!