Hjem Nyheter Norden Svensk kommune har kjøpt leiligheter for 305 millioner til rasefremmede

Svensk kommune har kjøpt leiligheter for 305 millioner til rasefremmede

8

SVERIGE Nacka kommune i Sverige har kjøpt leiligheter for 305 millioner kroner til nyankomne rasefremmede.

Her om dagen skrev Nordfront om at Sverigedemokraterna i Nacka hadde oppdaget at Nacka kommune kjøpte bosteder til en rasefremmed, hans tre koner og deres barn for nesten 14 millioner kroner. Men dette er ikke alle pengene som kommunen har sløst på bosteder til innvandrere. Siden januar i fjor har de kjøpte ytterligere 94 leiligheter for sammenlagt hele 305 millioner kroner.

Majoriteten av de 94 leilighetene leies nå ut til såkalte nyankomne flyktninger og deres familier.

Mats Gerdau (Moderaterna) som er kommunestyreordfører henviser kjøpene til den såkalte anvisningsloven, som pålegger kommunene et visst antall nyankomne flyktninger.

— Vi advarte mot de her konsekvensene med kortsiktige, dyre og iblant dårlige løsninger. Men vi kan ikke velge hvilke lover vi skal følge og hvilke vi skal ignorere, sier Gerdau.

Nacka kommune er ikke den eneste kommunen som tvinges til å sløse millioner på bosteder til innvandrere. I mai hadde 52 av landets 290 kommuner kjøpt leiligheter og/eller småhus til nyankomne flyktninger.

Kilder:
Nacka kommun har köpt bostadsrätter för 305 miljoner till nyanlända
Nacka köpte lägenheter för 305 miljoner

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
V.L
V.L
5 år siden

Loven må endres så snart som mulig!
Ser de ikke at der pågår ett folkemord i Europa ?!
Politikerne må jo være helt sveiseblinde og døve da de verken ser eller vil høre på sine egne borgere!
Vær så snill kjære Europa STOPP dette folkemordet på vår rase !

Dano
Dano
Svar til  V.L
5 år siden

Systemet kan ikke endres, det må fjernes. Ingen politiker vil redde oss, de vil bare redde sin egen karriere. Det er hvite folk som oss med moralen intakt og bein i nesa som vil frigjøre Europa i framtiden. Med organisering, struktur og disiplin.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Det er klart det koster litt å berike våre nordiske samfunn med verdifulle og høytytende individer fra Midtøsten og Afrika. De må jo ha et sted å bo mens de kvalifiserer seg for å arbeide, betale skatt og sørge for våre pensjoner, siden våre egne kvinner ikke får nok barn men heller satser på utdanning og karriere. Barn og familieliv står i veien for det, som kjent.

Velden
Velden
5 år siden

Selv står jeg i situasjon hvor jeg har fått utkastelse fra bolig med påstander om hærverk pga. mitt krav om at en helseskadelig maskin til verdi av 3000 kroner skal byttes ut, hvor jeg har trukket ut kontakten for å ivareta egen helse. Det har pågått i 4 måneder og der er ikke en kjeft i hele systemet som forstår fornuft. Jeg er tvunget til å gå til advokat. Det er ikke vanskelig å se hvem systemet prioriterer og hvem systemet driver terrorisme mot. Systemet selv har glemt definisjonen av terrorisme, i favør til seg selv hvor de forsøker påvirke… Les mer »

Andreas H
Andreas H
Svar til  Velden
5 år siden
Limmy
Limmy
Svar til  Velden
5 år siden

Hva slags maskin er det? Har du rådført deg med lege? Kan det hende du tar feil? Jeg skjønner at det kan være frustrerende å jobbe mot et system men vær sikker på at det ikke er du som er problemet.

Andreas H
Andreas H
Svar til  Limmy
5 år siden

Ta deg en bolle Limmy, ingen som orker dine dumheter her.

Johan G
Johan G
5 år siden

Totalt vanvidd.