Hjem Nyheter Norden Svensk NATO-propagandist påstår: «Motstandsbevegelsen står nærme Russland»

Svensk NATO-propagandist påstår: «Motstandsbevegelsen står nærme Russland»

1

SVERIGE NATO-propagandisten Patrik Oksanen mener at Russland og Den nordiske motstandsbevegelsen samarbeider mot det svenske regimet.

Ikke engang med Yodas hjelp kan Patrik Oksanen finne ut hvordan Den nordiske motstandsbevegelsens relasjon med Russland er i virkeligheten.

Den Star Wars-refererende NATO-propagandisten og journalisten Patrik Oksanen deltok på Folk og Forsvar-konferansen i svenske Sälen sammen med blant annet Myndigheten for samfunnsbeskyttelse og beredskap (MSB), flere høyt oppsatte politikere, rikspolitisjefen Anders Thornberg og overbefalhaver Micael Bydén.

Oksanen har i forbindelse med konferansen blitt intervjuet av lokalavisen dt.se hvor han påstår at Sverige – og spesielt Dalarna – er utsatt for trusler av Russland og Den nordiske motstandsbevegelsen.

– De [Motstandsbevegelsen] står nærme Den russiske føderasjon. Medlemmer har eksempelvis vært på våpentrening der – det ble konstatert etter sprengingen mot et asylmottak i Göteborg som ble gjennomført av tilhengere, sier han.

Hva Oksanen ikke virker å være klar over er at tidligere medlemmer – som handlet på egenhånd uten Den nordiske motstandsbevegelsens ledelses godkjennelse – ble frifunnet for sprengingen mot asylmottaket i Göteborg.

Han fortsetter intervjuet med å hevde at internasjonale medier som skriver om kriminalitet og politiske hendelser i Sverige gjennomfører «påvirkningskampanjer» mot landet.

– Å utmale Sverige, og Vesten, som dekadent. Hendelser som at en mannlig falupolitiker ble voldtatt og at NMR marsjerer i Dalarna utnyttes for å utmale Sverige som fordervet, i kaos og kriminelt. Målet er å erode tilliten til demokratiet.

At vestlige myndigheter kontinuerlig setter fokus på Putin-kritiske demonstrasjoner i Russland er ingenting som fremkommer i intervjuet.

Oksanen hevder også at Kina kjøper og spionerer på svensk industri for å «få tak i kunnskap som gjør dem verdensledende». Russland forsøker ifølge den neokonservative journalisten å «finne våre strategiske svakheter i forkant av en eventuell konflikt».

– Dalarna ligger strategisk mellom Mälardalen og Trondheim, hvor eventuell NATO-hjelp kan komme. I fylket finnes nasjonalt viktig tungindustri og -næring, store hovedkjeder for elektrisitet og ikke minst stor kraftproduksjon, ikke minst ved det beskyttede objektet Trängslet. Også opplysningene om at Dalarna inkluderer «den gamle sonen», det vil si stedet hvor regjeringen skulle samles ved krise, gjør Dalarna høyinteressant for fremmede makter, sier han.

Patrik Oksanen er i dag også «senior fellow» ved tenketanken Tankesmedjan Frivärld, hvis «opiniondannende virksomhet» hovedsakelig går ut på å støtte krigsorganisasjonen NATO og globalistprosjektet EU.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Globalistene, enten de drikker sin kaffe i rødt eller blått hus, forsøker hele tiden å koble oss til all verdens ting som de selv misliker. Som om de hele tiden leter etter noe å arrestere oss på. Nokså underholdende.