Hjem Nyheter Norden Svensk parti vil ta bort aldersgrensen for «kjønnsbytte» og la seksåringer bytte...

Svensk parti vil ta bort aldersgrensen for «kjønnsbytte» og la seksåringer bytte juridisk kjønn

8

KULTURMARXISME Det svenske partiet Liberalerna krever at aldersgrensen for medisinsk kjønnsbytte skal fjernes og at barn så små som seks år gamle skal kunne bytte juridisk kjønn.

West pride. Foto: Liberalerna.

I et forslag til Riksdagen som er underskrevet av ni høyt oppsatte «Liberaler» krever partiet at aldersgrensen for såkalt medisinsk kjønnsbytte skal fjernes fullstendig.

Partiet krever også at barn mellom 6 og 15 år skal kunne bytte juridisk kjønn hvis foreldrene går med på det.

Barn over 15 år skal kunne bytte juridisk kjønn uten samtykke fra foresatte,  tross at man ikke er myndig ved 15 års alder.

I forslaget skriver partiet:

Flere transpersoner under 18 år bør få mulighet til å leve ut i samhørighet med det kjønnet de selv vet at de har, ikke det kjønnet som de forventes å være ifølge omgivelsenes normer.

Underskriverne krever at «kjønnsbekreftende behandling», altså medisinsk «kjønnsbytte», skal kunne gjennomføres uansett alder så lenge sosialstyret godkjenner «inngrep i kjønnsorganet».

Når det gjelder juridisk kjønnsbytte stilles følgende krav i forslaget:

Også for individer mellom 6 og 15 år skal mulighet for å bytte kjønnet som fremgår av folkeregisteret finnes, men da kreves samtykke av såvel foresatte eller godmann samt henvendelse fra skolerådgiver.

Bak forslaget står flere ledende representanter for Liberalerna, som Johan Pehrson, Allan Widman, Mats Persson og Gulan Avci.

8
Delta i debatten

avatar
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Kim LarsenNordboerProverbs 26:11tonyAsgaut Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Haraldsson
Haraldsson

Selv de største idioter bør vel snart fatte agendaen? Manipulere små barn helt frem til operasjonsbenken hvor det da blir full kastrering.

Asgaut
Asgaut

Helt forferdelig! Kulturmarxistene altså. Hvor skal dette ende? Knus homolobbyen!
Jeg kom dere i forkjøpet. Tulleinnlegg fra min side. Klarte ikke å la være, for jeg vet hva som kommer fra andre som skriver kommentarer. Sorry 🙂

Haraldsson
Haraldsson

Og det kom heller ikke som en overraskelse at du Asgaut som er homo og attpåtil forsvarer homolobbyen skulle ta så fryktelig lett på slikt. Kastrering av barn, thihi…

Nordboer
Nordboer

Avskum

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Er det galskap – eller ondskap? Liberalismen, i ytterste konsekvens, innebærer at individet har 100% autonomi eller selvbestemmelse, og ikke skylder fellesskapet noe som helst. Et samfunn kan ikke bygges på ekstrem liberalisme, men på felles normer, som feks at menn er født som menn, kvinner som kvinner, og at avvik fra dette er avvik, som kan tåles men ikke oppmuntres. Det verste ved dette er at barn blir brukt og misbrukt for å fremme en folkefiendtlig agenda.

Nordboer
Nordboer

Syke avskum, hvis morra får en gutt og heller skulle hatt en jente så går det da an å adoptere bort herregud

Kim Larsen
Kim Larsen

Helt forkastelig og rein og skjær galskap. Hva vet da vel små barn om sånt.