Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
1 år siden

Kvalme ekle svinete folk. Det må en real oppvask til, ut med globalister og inn med nasjonalsosialister.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

I et fremtidig sunt og nasjonalkonservativt samfunn vil det fortsatt finnes LHBTQ-personer, men de vil ikke synes offentlig og det vil være strenge lover og straffer for å forgripe seg på uskyldige barn, unge og handicappede, slik vi ser det idag. I tillegg vil oppdragelse og opplæring skje på sunne prinsipper, der seksualiteten har sin naturlige plass, først og fremst i forplantningens tjeneste, og der gode moralske ordninger for individ og samfunn blir vektlagt, i teori OG i praksis.

Sturmgewehr
Sturmgewehr
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Enig der. Dessverre har dem allerede begynt og forgripe seg på handikappede og barn under kodeordet «seksuell undervisning». Alt jeg har og si er følgende, Vet man ikke hvordan man har sex så har man IKKE RETT PÅ SEX! Jødene pusher alt ondt på engang mot hvite. Alt ifra innleide voldsmenn til og spre narkotika, pornografi, seksuell undervisning samtidig som samfunnet blir stadig mer og mer antisosialt og all form av skolegang og undervisning skjer på internet. Jødene vil at du skal hate din nabo. Som sagt, Er du født frisk skal dem hvertfall sørge for at du blir syk.

Sist endret 1 år siden av Sturmgewehr
Herman J
Herman J
1 år siden

Pedofile skulle hatt dødsstraff.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
1 år siden

Knus homolobbyen!

Heimdal
1 år siden

Anti-kulturell og natur/skaperfiendtlig okkupasjon. En psykologisk og sjelelig krigføring mot hvite land.

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Urrk for en ekkel fyr

Catabienze
Catabienze
1 år siden

Pedofile overgripere blir hjulpet av politi og barnevern i både Norge og Sverige. Mødre som har kontaktet barnevernet eller sosiale tjenester for å be om hjelp når de oppdaget seksuelle overgrep begått av far, blir forfulgt av barnevern, politi og rettsvesen, og faren får omsorg for eller samvær med barnet. Mange barn har blitt kidnappet av barnevernet og plassert hos pedofile overgripere. Politifolk langt oppe i systemet er pedofile overgripere.

Catabienze
Catabienze
Svar til  Arjuna
1 år siden

110 dagers fengsel hvorav 60 dager er betinget, er ikke straff i det hele tatt. Man kan lure på om det er systemet som beskytter sine egne.

Aurora
Aurora
1 år siden

dødsstraff hos alle pedofile snarest!!!!

trackback
3 måneder siden

[…] også: Svensk pedofili-skandale med forgreninger til Norge og EU Norsk Senterparti-medlem dømt til fengsel for å ha oppmuntret til voldtekter av barn Federleys […]